diumenge, 19 de juliol del 2015

Primer mes governant la Pobla IV

La última de les àrees de la qual presentem hui el resum d’este primer mes de govern és POLÍTIQUES PER A LES PERSONES des d’on es coordinen regidories com joventut, esports, educació, promoció del valencià, cultura, festes, biblioteca, publicacions i arxiu.

La responsable de l’àrea és la regidora Sonia Bellver i poden contactar amb ella mitjançant aquest email: sonia.bellver@lapoblallarga.es  

Sens dubte una de les àrees que des del primer dia que es va accedir a l’Ajuntament, el 15 de juny, va tenir que treballar molt ja que les festes de la Fira Sant Pere estaven en un esborrany i calia tancar molts dels actes amb els que participaven diverses associacions i sobre tot coordinar actes de tot tipus (esportius, lúdics, etc) No anem a esbrinar tot aquest treball ja que volem presentar un breu resum i no bombardejar-los amb molta informació. En aquest tema sols cal recordar tot el que s’ha fet durant la Fira o veure el programa publicat.

Altres han sigut:

1 – reunió presentació amb Director i Secretari de l’IES Pere Esplugues, assistint dies després a la graduació dels alumnes (Alcaldessa i Regidora)

2 - reunió presentació de l’equip docent i directiu del Col·legi púbic Sanchis Guarner on es varen tractar temes com inici curs 2015-2016 i altres. Es va participar en l’acte de graduació i benvinguda dels alumnes.

3 - reunió amb Directora de l’Escoleta el Castell i visita al centre. A continuació distintes reunions amb totes les docents. D’estes reunions es va detectar que els menuts no tenien trones i es varen comprar d’immediat, homologar aula per a 0-1 anys implicant a altres àrees de gestió municipal, inici de la normativa interna de l’Escoleta i inici d’estudi de les taxes de l’Escoleta. Es va participar (l’Alcaldessa va estar present) en els actes de fi de curs.

4 – reunió presentació amb les Ames de Casa, realitzant a partir d’eixa primera reunió altres per coordinar actes de fira Sant Pere.

5 – reunió presentació amb Protecció Civil per coordinar distints actes de la fira Sant Pere.

6 – preparar i realitzar la subhasta de les barres de la fira Sant Pere.

7 – reunió presentació amb la Directora de l’EPA i presentació de l’equip docent. Inici d’estudi de les taxes de l’EPA.

8 – reunió amb responsable del Centre d’Informació Juvenil.

9- reunió amb el club de la petanca.

10 – obertura piscina municipal, treballant per poder oferir cursos que no estaven programats i preparar-la amb tot el que es necessita per donar un bon servei als veïns.

11 – coordinar la posada en marxa del Campus David Albelda, així com cursos de tenis i de manteniment per als majors.

12 – organització de les festes de Sant Pere, estar pendent de tota la logística necessària i coordinar molts dels actes realitzats.

13- inici de l’elaboració de les bases que regiran la creació de distints consells com el de cultura, fester, joventut, esport.

14 - elaboració programació d’actes per als mesos de juliol i agost “En Estiu la Pobla viu” on hi ha actes per a tota la gent, esportius i lúdics (ioga, tallers, cinema d’estiu, etc)

15 – reunió amb la responsable de la biblioteca. Recuperació del facebook de la Biblioteca (mesos bloquejat). Valoració de la transcripció del document de 1537 de la venda de la Pobla Llarga i demanda a empreses especialitzades per poder digitalitzar aquest document. Posada en marxa de la MOSTRA LITERARIA VICENT PASCUAL de la que s’inicia amb el I CONCURS MICRORELATS LA POBLA LLARGA publicant ja les bases.