dijous, 16 de juliol del 2015

Primer mes governant la Pobla II

Aquest és el resum d’aquest primer mes de govern dels socialistes de la Pobla Llarga en l’àrea TERRITORI I AGRICULTURA que compren regidories com agricultura, medi ambient, serveis municipals, seguretat ciutadana, cementeri i urbanisme.

1 – contactes amb llauradors i entitats poblatanes per a la creació del consell agrari local per al mes de setembre des d’on es treballarà en conjunt per a impulsar aquest sector tan important al nostre poble.

2 – denúncia al SEPRONA d’Alzira per les males olors que arriben al nostre poble totes les nits i reunió amb els tres màxims responsables de la depuradora.

3 - Es va ordenar polvoritzar la closa davant el greu problema de puces i se està parlant en distintes empreses de fumigació sobre el també greu problema de panderoles.

4 - S’ha iniciat la comunicació als propietaris de solars de la seua obligació de mantenir-los nets.

5 -  La brigada d’obres ha atès totes les demandes de les associacions per als actes de la fira així com la neteja d’edificis púbics.

6- davant les vacances d’estiu, el servei de policia local es veia sense efectius suficients i s’ha contractat a un policia per a mantenir estos dos mesos el servei habitual.

7 – visita al cementeri municipal per comprovar l’estat actual i vigilar la elaboració d’una ordenança sobre el cementeri que va iniciar secretaria municipal fa mesos davant la falta d’ella al nostre poble.

8 – reunions amb els tècnics d’urbanisme d’on ha eixit un deute prop de 180.000 euros pels projectes realitzats en els últims anys i que l’anterior govern no ha pagat.

9 – s’ha sol·licitat pressupost a empresa de construcció de la Pobla per deixar solucionat un problema greu de goteres al mercat municipal i per a fer una rampa de minusvàlids a la casa de la cultura.

10 – s’ha tingut inspecció a la piscina municipal i s’ha preparat tota la documentació (molta) que s’ha demanat per a complir tot el que la llei exigeix hui a les piscines municipals.

11 – reunions amb secretaria i equip tècnic pel tema MONTERREY. Més de 1.300.000 euros farien falta per acabar el projecte dissenyat pel Partit Popular i sols envien subvencions per valor de 30.000 euros per part de la Generalitat. Ens envien una rajola per a poder fer tota una casa. Durant els següents mesos es continuaran les reunions per veure possibilitats reals sobre el Monterrey.

12 – un dels projectes últims de l’anterior govern, la mineta, ha demanat d’hores de treball per poder justificar la subvenció que es va demanar i que encara estava per justificar.


13 – visitar tots els parcs i jardins per comprovar l’estat dels jocs infantils davant les obres que ha realitzat una empresa fa mesos i demanava cobrar. S’ha comprovat que els treballs no estaven finalitzats i li s’ha reclamant que els acabe. 

14 - denunciar el problema d'aigua potable al carrer Emilio Cremades a la empresa que porta el servei i vigilar la seua solució

El nostre regidor Vicent Furió és el responsable d'esta segona àrea i poden contactar amb ell mitjançant aquest email vicent.furio@lapoblallarga.es