dimecres, 22 de juliol del 2015

El Partit Popular busca l’alarma social

Mai, en 12 anys d’oposició dels Socialistes de la Pobla Llarga al Partit Popular, s’ha parlat sobre els més xicotets que acudeixen a l’Escola Infantil el Castell i en 30 dies d’oposició del Partit Popular s’intenta crear una alarma social totalment infundada.

El passat cap de setmana el Partit Popular feia pública aquesta frase entre altres: “una professora menys al càrrec i cuidat dels xicotets [de l’Escola Infantil el Castell]”

ÉS TOTALMENT FALS i denunciem la mala fe del Partit Popular amb aquest text. Els pocs xiquets que s’han quedat durant aquest mes de juliol tenen les mateixes professionals al seu càrrec. Per això tant la DIRECTORA DE L’ESCOLA com L’AMPA han volgut manifestar públicament que els xiquets estan perfectament cuidats.

Com a dit la nostra regidora d’educació i responsable de l’àrea POLÍTIQUES PER A LES PERSONES, Sonia Bellver: “voler crear una alarma social amb un tema tan delicat com és la seguretat del més menuts és un exercici d’irresponsabilitat que sols demostra la incapacitat política dels regidors del PP als que sols els mou un ressentiment per perdre les eleccions”


Des de l’Agrupació Socialista de la Pobla Llarga recolzem totalment la llavor de la nostra regidora que en estes quatre primeres setmanes ha treballat i molt per la nostra Escola sense haver fet publicitat per això i als regidors del Partit Popular que per favor deixen ja d’una vegada de fer política destructiva i passen a treballar per la Pobla Llarga.