dissabte, 30 d’octubre del 2010

Respecte i educació primer que res

No dir res des d’aquest Blog a les últimes acusacions del PP sobre el nostre Secretari General i Portaveu, sobre uns veïns de la Pobla Llarga, sobre el Portaveu d’Esquerra Unida, Dasí, etc. etc. creguem que no seria ètic.

No seria ètic callar davant el intent del PP de la Pobla Llarga de senyalar a unes persones com simpatitzants d’un partit polític simplement perquè ells ho consideren així.

No seria ètic callar davant el intent del PP de la Pobla Llarga d’acusar a un representant del poble, dels veïns, d’instigador i de voler perjudicar personalment a una persona sense cap prova de res.

No seria ètic callar davant el intent del PP de la Pobla Llarga de senyalar com a “delicte” que un veí es trobe amb un altre en un restaurant.

I no seria ètic perquè al nostre país ha mort molta gent defensant LA LLIBERTAT i aquest estat de DRET.

Totes aquestes declaracions públiques estan deixant veure un PP poblatà en posicions d’extrema dreta. Es una llàstima per a la nostra agrupació local socialista el veure que les últimes incorporacions a la Secretaria General del PP o a altres llocs de l’executiva local del PP han avivat aquestes postures totalment feixistes.

Primer que res: RESPECTE i EDUCACIÓ

1 comentari:

funnyaran ha dit...

Al facebook dels Populars s'estan veient últimament barbaritats moolt grans. No sé qui l'escriu,però es llueix cada vegada que actualitza l'estat... Amb el dit acusador els de blau van a tots els llocs, senyalant i acusant, sense mirar-se a l'espill.
Cas Brugal:
PSOE: 3 implicats, 2 dimissions
PP: 22 imputats, cap dimissió.