dimecres, 27 d’octubre del 2010

Rafael Soler, alcalde de la Pobla Llarga, als jutjats d'Alzira

Ahir dimarts 26 de setembre, el Sr. Soler, va declarar davant la jutge d’Alzira per un presumpte delicte de prevaricació.

La empresa que va iniciar la casa de la música, va presentar una sèrie d’escrits justificant el perquè no havia finalitzat les obres (entre altres) i aquestos escrits no varen ser presentats al Ple.

Ara es la jutge la que deu decidir si continua endavant o si s’arxiva tot.

El PSPV-PSOE de la Pobla Llarga considera preocupant aquesta situació. Tenir a l’alcalde del nostre poble imputat per prevaricació no es gens saludable democràticament parlant. Esperem la resolució de la jutge el més prompte possible i que sens dubte acatarem.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

A l'escriptor del blogpopularaslapoblallarga;
30 ANYS DE DEMOCRÀCIA;El 15 de juny de 1977 els espanyols acudien per primera vegada a les urnes per exercir el seu dret a vot en llibertat després de més de 40 anys de dictadura.
Pots visitar les fotos i comentaris que apareixen a la web; http://www.elpais.com/comunes/2007/primeras_eleccions_*democraticas/*index.html.
No poden reunir-se persones amb ganes de treballar per al poble?
No podem reclamar el dret de llibertat que tenim?
No podem parlar amb llibertat?
No podem fer costat amb gent en ganes de treballar per el nostre poble?
No podem ser lliures?..........
Vols que parlem de VERGONYA...?Vols que parlem de CASUALITATS....?Del significat de DEMOCRÀCIA......?

Anònim ha dit...

Jajajajajajajajajajajajajajaja.

Com dic sempre: Disfruten lo votado. Això sí, dels escrits plens d'errades de la periodista local no ens lliurarem mai (si vol li puc corregir algunes cosetes...)