dimarts, 12 d’octubre del 2010

L’AVE suposarà el major avanç econòmic de les pròximes décades gràcies al govern del PSOE




El secretari general subratlla que “l'arribada de l'Alta Velocitat vindrà acompanyada d'un increment de la demanda turística d'un 10%, el que tindrà una incidència directa sobre el nostre PIB d'entre el 7 i el 8%” .



El secretari general dels Socialistes Valencians, Jorge Alarte, ha afirmat que “l'AVE suposarà el major avanç econòmic de les pròximes dècades gràcies al Govern del PSOE”.

El líder socialista ha subratllat que l'arribada de l'Alta Velocitat a la Comunitat Valenciana “suposarà un creixement sense precedents per al sector turístic, beneficiarà directamente a les nostres platges, les nostres ciutats, les nostres empreses i a tots els valencians i valencianes i crearà ocupació”.

D'aquesta forma, s'ha expressat Alarte després que el ministre de Foment, José Blanco, haja anunciat que el pròxim 18 de desembre la línia Madrid-València entrarà en servei.

“La inversió de 12.410 milions d'euros, la creació de 45.000 noves ocupacions i l'arribada de viatgers en només 90 minuts a la nostra comunitat, procedents de Madrid, són xifres que demostren la inversió real del Govern del PSOE”.

Alarte va destacar l'impacte turístic que tindrà l'arribada de l'AVE. “S'estima que l'Alta Velocitat duplicarà el nombre de creuers fins a la ciutat de València, triplicarà el nombre de contenidors del Port, suposarà un augment del sector serveis i, en definitiva, servirà per a l'engegada de nous serveis públics, tant de transport urbà com metropolità”. “Són innombrables els avanços econòmics que, en menys de dos mesos, gaudirem tots els valencians i valencianes”, ha advertit Alarte, després de destacar que “el transport amb tren d'alta velocitat és el més eficient econòmica i mediambientalment”.

El màxim dirigent socialista també ha ressaltat que “aquesta manera de transport sostenible vindrà acompanyat d'un increment de la demanda turística d'almenys un 10%, el que tindrà una incidència directa sobre el nostre PIB que es calcula entre el 7 i el 8%”.

El líder socialista ha qualificat d’ “importantíssim” l'impacte econòmic que l'arribada de l'AVE tindrà també en la comarca d'Utiel-Requena. “En 45 minuts s'arribarà de València a aquesta comarca en la qual viuen més de 39.000 habitants”.




2 comentaris:

Anònim ha dit...

Tambe a suposat una destruccio del nostre paisatge, de la nostra natura, un gran impacte medioambiental.
Dude moltissim que aixo fassa aumentar el turisme als valencians i molt menys un avanç economic.
El corredor mediterran si que suposaria un bon avanç econokic per als valencians i per culpa de interessos partidistes centralistes encara no el gaudim!!

X.B. ha dit...

No sé quants beneficis aportarà a València o a Madrid o a les dos. És més, dubte molt que Alarte siga un profeta (o qualsevol personatge mitològic similar) capaç d'assegurar el futur amb tanta precisió.
El que sí que quasi es pot assegurar és que els més beneficiats amb açò seran sempre els empresaris o la gent amb més recursos. L'AVE és car, per si Alarte no ho havia previst.
I, per altra banda, si la major part del "benefici" es deu al sector turístic... vaja capitalistes més tòfols ens han tocat. Posats a viure en aquest sistema preferiria que fóra productiu i no un estúpid teatre.
Au revoire, pringaus.