diumenge, 31 d’octubre del 2010

Falses acusacions del PP de la Pobla Llarga

Lamentablement, davant les falses acusacions del PP de la Pobla Llarga, amb clares intencions de tapar la presumpta prevaricació del Sr. Soler i enfrontar clarament un col•lectiu amb el PSPV-PSOE de la Pobla Llarga (com ja ho han fet amb una altra associació del nostre poble) HEM DE DIR:

1 . El 28 de març de 2003 (Ple Municipal – Alcalde Botella – Portaveu Socialista Bellver) ES PROPOSA L’APROVACIÓ DE CONCESSIÓ ADMINISTRATIVA DE US DE PART DE L’EDIFICI CINE MONTERREY A LA UNIÓ MUSICAL
L’equip de govern va acordar cedir per a us i fruit durant els propers 50 anys la part davantera del cinema Monterrey [...] per a que siga la Casa de la Música.
La Unió Musical havia sol•licitat el local i podien demanar subvencions per a realitzar les obres pertinents.
S’aprova per 6 vots a favor (EU i PSOE) i 5 en contra (PP) la “voluntad de ceder un local dentro del edificio del Cine Monterrey, para destinarlo a la Casa de la Música.

La Unió Musical es congratula per aquesta cessió i dona mostra de la seua alegria

2. Es va realitzar una assemblea en la Casa de la Cultura per la Unió Musical (el Sr. Soler va assistir) on es va DENEGAR PER PART DELS SOCIS (DESPRÉS DE VOTAR) el renunciar al MONTERREY
Al Ple de 27 de novembre de 2003, el Sr. Soler (ja com Alcalde) llig un escrit de la Presidenta y Secretaria de la Unió en el que manifesten “que era imposible [...] adoptar el acuerdo por la Asamblea que permitiera hacer efectiva la renuncia a los derechos generados por la concesión administrativa de un local en el cine Monterrey”
La Portaveu del PSOE (Paqui) va manifestar:
1. No hi havia renuncia de la Unió Musical al Monterrey
2. Continuava en vigor el expedient de cessió del Monterrey a la Unió Musical
3. Hi havia moltes menys despeses per a la Unió Musical si es quedava al Monterrey
4. També va recalcar que s’havia informat en la Comissió Informativa als Regidors, que la Unió Musical havia signat la renuncia al Monterrey i no era cert
El portaveu de EU (Nicasio) va manifestar que:
1. La Unió Musical vol el Monterrey
2. Si ja era efectiu la cessió i la Unió li pareixia bé, perquè complicar-se la vida en un solar?
3. Va lamentar la pressió a la Unió Musical per a que deixara el Monterrey


Amb 7 vots a favor (PP) 2 abstencions (PSOE) i dos en contra (EU) es va acordar:
Cedir el solar del carrer Vall per a 50 anys supeditat a la renuncia per part de la Unió Musicl als seus drets del Monterrey


3. Al Ple del 25 de maig de 2006, el Sr. Soler va informar de la posada en marxa de la construcció de la Casa de la Música amb una primera subvenció de 60.000 euros de la Diputació Provincial.
També va informar de una subvenció de la Conselleria d’Infrastructures i Transports per a fer la Casa de la Música. Esta subvenció es de 449.850,09 euros per a finançar l’obra que costarà 737.459,17 euros (pressupost de licitació IVA inclòs)

Per unanimitat es va aprovar el projecte de la obra Construcció Casa de la Música


Acusar sense cap proba i dir públicament una clara mentida com es que el PSPV-PSOE no ha votat mai a favor de la Casa de la Música es clarament una maniobra feixista que aquesta direcció del PP actual està utilitzant per tapar les seves presumptes irregularitats al cap davant del nostre poble.

Demanem públicament una rectificació immediata.

3 comentaris:

Jordi Cardona ha dit...

cellyQue podeu esperar d'un hereu del fexisme com es el Sr. Soler, a ell l'unic que li preocupa es fer carrera a Valencia, sen el "llepaculs" dels seus caps PPeros de Valencia, no el vehieu la pinta de gosset quan s'intenta colocarse per exir a les fotografies La Pobla no l'importa res, sols la seva progresio personal, es un prepotent i un mal-educat,

Anònim ha dit...

Mireu el facebook dels populars de La Pobla. A part de tindre unes 705 errades, també destaca per unir-se a grups on es defensa a Camps o a Rita. Jur, jur.


Atentament una persona que sap escriure amb major correcció que la periodista del poble.

Anònim ha dit...

ENHORABONA PER L'ESCRIT,
Algú els ha de dir als del PP que significa; Democràcia,Llibertat,Educació i Respecte.
Ja està bé ! ! !.