dimecres, 28 de desembre del 2011

L’equip de govern del PP, amaga al Grup Municipal Socialista, la cloenda del Taller Ocupacional

Ahir, en la comissió informativa ordinària, el regidor del grup municipal socialista, va preguntar si l’ajuntament anava a fer algun acte de cloenda del taller pàrquing de camions ja que si no estàvem mal informats finalitzava hui, dia 28 de desembre de 2011. SORPRESA !! ja ha conclòs i amb un acte presidit per l’alcalde.

Des del Grup Municipal Socialista, sols podem ara, denunciar les maneres, les formes de fer política d’aquest alcalde i també de tots el membres de l’equip de govern del PP. No han tingut ni la educació ni el respecte als regidors de l’oposició d’informar d’un acte que correspon a la Corporació Municipal.

El Grup Municipal Socialista, no ha pogut ni conèixer al Director d’aquest Taller ja que no s’ha donat permís per a poder parlar en ell. Permís que ha sol•licitat els Socialistes, en octubre, per no posar en un compromís a aquesta persona ja que no sabem si parlar, per part dels treballadors municipals en un regidor de l’oposició pot tenir alguna repercussió.

Tots els treballadors del nostre ajuntament, son treballadors de tots i no de Rafael Soler, però pareix que el PP no ho te gens clar.