dissabte, 17 de desembre del 2011

I tota la culpa ... les dones

Ahir, al dinar de l’associació de jubilats i pensionistes, tres dels nostres regidors varen fer acte de presència (de la resta de regidors del nostre ajuntament, sols Pep Larosa. Ni l’alcalde va estar) i en una de les conversacions (que la veritat es parla de tot un poc) va eixir el tema de la situació general i un home, molt vinculat al PP de la Pobla Llarga, de sempre, va eixir per tirar-li tota la culpa a .... Els nostres regidors tenien clar que seria Zapatero, com no, però la sorpresa va ser que no. Que tota la culpa les dones que no estan en casa. “Si volen estudiar que estudien però tenen que tenir clar que el seu lloc en la societat és la casa”. “La família està completament desfeta i així ens va a tots”. Algunes altres perles que podeu imaginar i que ens deixen de pedra.

En el 2007, si recorden, el PP va presentar un recurs al Constitucional sobre la Llei d’Igualtat. El Constitucional va tombar aquest recurs i va deixar en evidencia al PP.

El PSOE sempre a tingut clar el paper tan fonamental de la dona en la nostra societat i ha estat treballant per la igualtat efectiva i real.