dissabte, 10 de desembre del 2011

El PP, Rafael Soler, reconeix que el SERVEF (SERVICIO VALENCIANO DE EMPLEO Y FORMACIÓN) no ha fet efectiva la subvenció




La resposta de Soler a l’article publicat hui en premsa sobre el pàrking de camions (poden llegir-lo a LAS PROVINCIAS) ens deixa clar que:

1- el PP vincula el pagament dels sous dels treballadors a rebre o no la subvenció del SERVEF. El PSPV-PSOE te molt clar que la responsabilitat última de que els treballadors del pàrking cobren o no és de l’equip de govern del PP. Si la subvenció no s’ha fet efectiva pel PP valencià que realitzen les gestions oportunes des de la Pobla, però deuen pagar les mensualitats als treballadors.

2- Soler diu que la finalitat del taller no era fer el pàrking de camions. Evidentment és una eixida molt poc afortunada de Rafael Soler. El 30 d’octubre de 2010, Rafael Soler deia en premsa “dar trabajo y formación a gente desocupada y crear servicios municipales es lo que se pretende en la Pobla Llarga con uno de los taller de empleo que va a poner en marcha. Y es que el Ayuntamiento ha recibido una subvención del SERVEF que asciende a 448.563,36 euros para construir un aparcamiento de camiones”. SI, la subvenció no era per a formar sinó per a CONSTRUIR UN PÀRKING DE CAMIONS. També podien llegir ara fa poc més d’un any en la premsa que “Según el alcalde de la localidad, Rafael Soler, «el parking de camiones es una reivindicación que este Ayuntamiento estaba solicitando y a través de este taller se ejecutarán las obras de 17.410 metros cuadrados»”.

L’estil Rafael Soler comença a ser present en el dia a dia municipal. Sense autoritzar al nostre Grup Municipal ha parlar en el director d’este Taller, no fent front a les responsabilitats municipals com és el pagar les nòmines dels treballadors d’este taller, negant la major i dir ara que fer el pàrking no era l’objectiu. I la pregunta és: els regidors actuals del PP van a consentir aquesta manera de fer política? Van a consentir tindre a 24 famílies sense cobrar més de 3 mesos? La frase «24 familias de la localidad durante este periodo pueden estar más tranquilas” que també es va dir fa un any queda completament absurda per la gestió de Rafael Soler.