diumenge, 13 de desembre del 2015

VOTA PEDRO SÁNCHEZ. VOTA PSOE

Fa uns mesos, en concret set, votares per a elegir qui governava la Pobla Llarga i el teu País Valencià. Molt orgullosos estem al comprovar que l’opció Socialista va ser la majoritària a la Pobla Llarga i la capaç de governar València.
El diumenge pròxim, has de tornar a votar per a elegir qui va ha ajudar o no a dur endavant polítiques que busquen més llibertat, més igualtat d’oportunitats i molta més solidaritat. Els Socialistes, on estem, ací a la Pobla Llarga o a la Generalitat, treballem políticament per defensar aquests valors, els valors de la socialdemocràcia, i un govern distint a l’Estat Espanyol pot torpedejar aquestes polítiques fetes des de la Pobla Llarga o des de València.
Aquesta campanya electoral és totalment distinta a l’anterior que encara recordem, la municipal. Els mitjans de comunicació, la televisió, creen corrents d’opinió a tota hora, fins i tot “manipulant” enquestes per a donar a uns més o menys guanyadors. Deus d’eixir d’aquesta voragine i analitzar qui son uns i qui son altres. Quins valors polítics defenen i sobre tot quins valors van a permetre que es defenguen en Ajuntaments i Comunitats.
El diumenge 20 de desembre no votes sols pensant si uns o altres van a fer-ho bé o mal sinó qui pot ajudar a Ajuntaments com el nostre a realitzar aquestes polítiques de proximitat que permeten millorar la vida de cada veïna i de cada veí.
El PP ha demostrat que amb ell al govern, el nostre Ajuntament està nugat de peus i mans (deute de 5 milions d’euros sense opció de refinançament). Ciudadanos proposa fins i tot que el nostre Ajuntament desaparega (som menys de 5.000 habitants). Podemos els importa molt poc els Ajuntaments, varen tenir oportunitat de presentar-se a les eleccions municipals fa set mesos i no varen voler o no varen poder, que encara es pitjor.

No ho dubtes i el proper diumenge VOTA PEDRO SÁNCHEZ. VOTA PSOE.