dissabte, 19 de desembre del 2015

Nazis ? nosaltres ?

El Partit Popular de la Pobla Llarga ha repartit el seu butlletí d’informació. Si no l’han pogut llegir, si no el tenen, els recomanem demanen un exemplar als membres del partit que salvo el Sr. Carrasco que és el President, però que no viu a la Pobla i pot ser no el troben pel carrer, i el Sr. Pep Larrosa que és el Portaveu del Grup Municipal del PP, pareix que sols quede el incombustible Sr. Soler i la regidora Sr. Albert. Però açò és una altra història.
En aquest Campanar s’ha acusa sense cap reparo (com per desgràcia ha sigut la seua forma de fer política al nostre poble i que esperàvem el Sr. Pep Larrosa posés fí) a l’Equip de Govern Socialista, de nazis. A la segona pàgina, associen al nazi Goebbels, als Socialistes.
Fa unes setmanes demanàvem tant a EU com al PP, els dos partits que sempre han estat al nostre Ajuntament, partits que han tingut responsabilitat de govern, un “saber estar polític” ja que la situació del nostre poble és d’extrema gravetat. Com han vist, el Partit Popular, no sols no reconeix la Pobla Llarga que deixa sinó que es situa en l’extrem més extrem de la política, acusant de nazisme a l’Equip de Govern i no ho podem consentir.
Demanem una rectificació immediata al Sr. Carrasco, President del PP, al Sr. Pepe Larrosa, portaveu del Grup Municipal del PP. Acusar a la nostra Alcaldessa, als nostres regidors, a tots els Socialistes que estem ací amb ells, de seguir uns principis com els del nazi Goebbels es senzillament intolerable.
Si l’objectiu polític del Partit Popular es continuar dividint el nostre poble; si el seu objectiu és el mateix al govern que ara a l’oposició de fer dos pobles, els d’uns i els d’altres, anem a dir-los que NO. Els Socialistes anem a treballar per unir, per a que tots els veïns es troben respectats i no humiliats.