dijous, 24 d’abril del 2014

DESPROPÒSIT

Intentar explicar el que ha passat esta setmana en el nostre poble és complicat i reflectís les formes d’aquest equip de govern del PP, al capdavant, Rafael Soler.

El 15 d’abril els nostres regidors varem rebre per correu electrònic la convocatòria per assistir el dia 22 d’abril a les 18 h i a les 18,30 h a comissions extraordinàries i el mateix 22, a les 20 h (1 hora després de finalitzar les comissions) a un ple extraordinari.

En una primera reunió del grup municipal socialista, valora que una vegada més la convocatòria d’un ple sense tindre els punts tractats en comissió és una clara IL·LEGALITAT i que els punts son prou importants (son tres entre ells BAR DEL POLI / POLIAMICS S.L.) com per a tractar-se en un ple que podria declarar-se nul davant recurs presentat per qualsevol veí.

Arriba el dimarts 22 i des de l’Ajuntament, s’envia un correu electrònic a la nostra portaveu comunicant que:

Las convocatorias de Pleno y Comisiones informativas han sufrido un cambio en cuanto al día, se harán todas el próximo jueves día 24 de abril a la misma hora que figura (no hi ha cap explicació del motiu del canvi)

En una segona reunió del grup municipal socialista, es decideix presentar un escrit ja que el incompliment de la llei és clara (en concret els articles 82.2, 81.1.a i 84 del ROF se incompleixen) i es demana en que com a mínim es retiraren aquestos tres punts per a un pròxim ple i així complir la llei.

No s’ha tingut cap resposta al nostre escrit i hui a les 18 h els nostres regidors han acudit a la comissió i SORPRESA hui tampoc hi ha PLE. No han comunicat res de res, no han contestat al nostre escrit comunicant la il·legalitat del ple si incloïa estos tres punts, però creguem que aquest escrit a fet entrar en raó al PP i ara els nostres regidors estan convocats per al 29 a les 20 hores.

Ara si estan els punts del ple tractats, ara no hi ha cap il·legalitat i esperem que no tornen a convocar cap ple amb punts no tractats en comissió pel bé de tots.


Aquesta nova convocatòria per al 29 d'abril inclou un nou punt PROPOSTA D’APROVACIÓ DEDICACIÓ PARCIAL. RETRIBUCIONS I JORNADA LABORAL D’UN MEMBRE DE LA CORPORACIÓ