divendres, 4 de desembre del 2009

UNA EMPRESA CONSTRUÏX NÍNXOLS A LA POBLA LLARGA SENSE QUE L’AJUNTAMENT LI HAJA ADJUDICAT LES OBRES

L’Agrupació Local del PSPV-PSOE vol denunciar públicament una presumpta irregularitat que s’està produint amb una de les obres estrella del Plan E que gestiona l’Ajuntament de La Pobla Llarga. Es tracta de l’ampliació del cementeri municipal, on s’estan fent nous nínxols sense que l’obra haja estat adjudicada.

El socialistes de La Pobla Llarga es mostren perplexos davant el que sembla ser una nova irregularitat urbanística de l’Ajuntament. Per posar-nos en antecedents, cal recordar que l’obra en qüestió és una de les quatre previstes a La Pobla Llarga a càrrec del Fons d’Inversió Local, conegut com a Pla Zapatero. En març de 2009, esta agrupació va denunciar ja, a través de la premsa, el fet que l’Ajuntament licitara el projecte de construcció de 312 nínxols per 30.357 euros. El PSOE considerava que era un preu irrisori, que posava en perill l’execució de les obres, ja que cap empresa podria escometre el projecte amb eixe pressupost.

El temps ha donat la raó als socialistes. Al darrer plenari municipal, celebrat amb caràcter extraordinari el dimecres 25 de novembre, el PP va aprovar la renúncia de l’empresa que tenia adjudicada l’obra per la inviabilitat econòmica del projecte. L’Ajuntament no sols va acceptar la renúncia sinó que també va aprovar la devolució de la fiança dipositada per l’empresa com a garantia, tot en base a un informe del l’Arquitecte Municipal. El següent pas seria tornar a licitar el projecte, és clar, però per a sorpresa dels socialistes les obres ja s’estan executant, com es pot observar a les fotografies que s’adjunten.


Estat de les obres el diumenge 29 de novembre a les 10 del mati

Perplexos per la situació, els socialistes de La Pobla han preguntat a l’alcalde qui està executant estes obres al cementeri i perquè no s’han tornat a adjudicar com marca el procediment. La resposta de Rafael Soler ha sigut negar l’evidència i afirmar que no en sap res al respecte.


El portaveu dels socialistes de La Pobla Llarga, Primitivo Climent, anuncia que “el PSPV-PSOE va a prendre totes les mesures legals pertinents en defensa dels interessos dels veïns de La Pobla, perquè no podem tolerar que en sòl públic es realitzen obres sense permís”.




Una nova fila de nínxols apareixien ja construïts el dimarts dia 1

2 comentaris:

Anònim ha dit...

L'alcalde de aquest poble es comporta com els "padrinos" italians, pero no es de extranyar veïen tota la corrupcio que envolta al seu partit, i aixo que ell es el Sr. Delegat de la Generalitat Valenciana a València, patetic, pero com es el "pilota" mes gran que es coneix, no es gens de extranyar tot el que fa.

Anònim ha dit...

Tenim el cementeri mes lleig de tota Valencia. LLàstima dels poblatans morts i de la seua memoria. DEP.