diumenge, 13 de desembre del 2009

La política de l’actual govern del PP de la Pobla Llarga perjudica clarament els interessos de tots el poblatans

Molts son els casos on el PP ha actuat de manera totalment nefasta per als interessos del nostre poble.
La solució al Monterrey es va deixar clara abans de finalitzar l’última legislatura d'Esquerra Unida. La Unió Musical passava a la part davantera fent la Casa de la Música i amb fons Europeus es finalitzava l’escenari. Tots molt contents, inclòs la Junta de la Unió Musical, però va ser guanyar les eleccions Soler i es va acabar tot. Ara s’ha perdut més de 1.000.000 euros per a reformar definitivament el MONTERREY i la Pobla Llarga ha perdut aquestes dos oportunitats i continuem tenint l’edifici igual que fa 8 anys.

Recorden que la mala previsió en l’apartat d’ingressos dels pressupostos ha arruïnat l’estabilitat entre ingressos i despeses del nostre poble i ara deguem més que alenem. Aquesta mala gestió portarà més problemes en el futur i a partir del 2010 l’Ajuntament reconeix en un informe que s’ha presentat fa unes setmanes que per a intentar quadrar els comptes deixarà de donar feina a molts treballadors eventuals.

La gestió de les barres de la festa del Monterrey va fer perdre a la Pobla Llarga més de 2.500 euros que es la diferència entre el que abans demanava a les associacions del poble per gestionar-la i el que va ingressar quan l’ha gestionada el PP.

La mala gestió en l’adjudicació de les obres i en especial la última, la del cementiri, subvencionada amb el fons estatal (el conegut com pla ZAPATERO) està posant en perill molt seriosament el rebre aquestos diners, el temps dirà.

La construcció de la Casa de la Música es podia fer amb una subvenció i els diners de esta venien poc a poc (cada any un poc). El PP deia que no es podia esperar i va fer un factoring (un préstec) per així fer l’obra en 5 mesos. L’obra porta 3 anys i per culpa del PP nosaltres pagant uns 22.000 euros d’interès al banc cada any.

La Unió Musical està esperant la subvenció d'11.000 euros que sempre li s’ha donat per a poder mantenir l’escola, la formació dels nostres fills. En tota aquesta legislatura estan anant d’arrere del PP, d’arrere de Soler, per poder arreplegar algun euro però res de res.

El tancament de la nostra Residència D. José Matias Aragó, amb més de 25 anys d’història, ha sigut una de les pèrdues més gran que ha tingut la Pobla Llarga. No sols teníem als nostres majors o no tan majors però molt necessitats d’atenció sinó que estava fent de centre de dia tan necessari en l’actualitat. La nova residència que tenia que estar en funcionament en mesos es un altre desastre polític del PP.

Com s’està gestionant la Casa de la Joventut es vergonyós. S’ha fet una gran inversió per a res. Es de tot menys el que el seu nom diu, Casa per als Jòvens que continuen als parcs del nostre poble, sense possibilitat de realitzar cap activitat alternativa en lloc tancat. Aquesta mala gestió està portant problemes ja que no està preparada acústicament per a fer tot el que el PP vol fer allí i els veïns del voltant saben bé el que estan patint.

La prohibició de circular camions per dins la Pobla Llarga sense tenir resolt on aparcar abans d’entrar al casc urbà va resultar nefast per a tots el nostres veïns camioners. Quan varen passar unes dies i després de que molts camioners i dones de camioners anaren a l’Ajuntament a dir-li a Soler, “i ara quan arribe el meu home de viatge, on deixa el camió?? va donar l’opció d'aparcar-los al Polígon però les mesures de seguretat per a previndre robatoris de gas-oil res de res. I recorden que la Pobla va comprar, es a dir, es va gastar els euros, en uns camps prop del Cementiri per a fer el Parking de Camions. Ara estos terrenys son un femer.

La veritat es que podríem continuar escrivint i descrivint el desastre de gestió política del PP a la Pobla Llarga però no volem arribar a fer-los perdre més temps.

Un govern del PP a la Pobla Llarga sols porta que ruïna econòmica i social.

1 comentari:

Joan ha dit...

I el lago del Corralot, que havia fet servir per a fer-se propaganda un any abans i després el deixa abandonat a la seua sort. i la manipulaciò de la figura de Rafael Calatayud (qepd, amb el consentiment del germans), encara que quan estava viu no va fer res per ell, i les dues amotets de la policia passejant-se per davant dels moros i cristians el dia de l'entrà, a la manera de policia muntada del Canada , i l'estat en que està l'esglesia, cau a troços i ningú del pp fa ni diu rés (inclosos els católics), i el blog dels populars de La Pobla a internet que no s'actualitza ni es permet fer comentaris encara que ells diuen que si, i lo malament que ha tractac als comerciants locals de cara a fer la nova zona peatonal o la reforma del mercat, i les greus errades del seu tinent-alcalde asesora2, al que manté al seu costat per més que ha demostrat la seua incompetencia ... 25 anys presentant-se per a fer-se amb l'alcaldia i aço es el que sap fer?
Quina oportunitat històrica per a la dreta local, per a demostrar-nos a tots, que podia ser moderna, democràtica, conciliadora, constructiva, participativa... aneu-vos a fer punyetes populars de la pobla.
(aquestos comentaris m'agradaría fer-los a la seua web... pero no ens deixen)