dissabte, 5 de desembre del 2009

Algú no diu tota la veritat


Hui es publica en premsa el que ahir varem comunicar: les obres il·legals al Cementiri.

Al LEVANTE podem llegir que “Según Soler, parece que con anterioridad a la aceptación en el pleno de la renuncia de la empresa, ya se habían iniciado los trámites administrativos para la selección de una nueva empresa. Se ha invitado a tres sociedades y dos han renunciado. Sólo una firma de Alberic ha aceptado realizar los trabajos al precio estipulado y [ATENCIÓ] alguien del ayuntamiento le diría que era la única empresa que optaba a la obra y ésta ha decidido empezar a trabajar aunque no existe contrato.

A LAS PROVINCIAS el constructor d’Alberic diu que “él no pidió ningún permiso a nadie, que ni el alcalde ni el secretario sabían nada de las obras y se enteró de la situación por parte de la otra empresa que renunció y de la del hormigón”


Esta clar que la posició de l’empresa d’Alberic és complicada. Ha estat obrant sense permís, perilla el no poder quedar-se les obres per aquest fet i portava, casi segur, una setmana treballant, per tant deu pagar material, etc. Açò el porta a intentar exculpar al Alcalde per a no perillar l’adjudicació i posa en evidència a l’Ajuntament ja que segons SOLER, algú li va comunicar inclòs que era l’únic per a fer les obres.

1 comentari:

Pepe Gotera ha dit...

La Pobla = Villaabajo ?
Vayase Sr Soler!.