divendres, 23 d’octubre del 2015

Sobre pujada d’aigua potable

Als últims mesos de l’any passat, l’empresa que gestiona el servei d’aigua potable, va realitzar un augment en la tarifa de vora el 5% però als rebuts que s’envien a casa, aquesta pujada no va figurar i es que el Partit Popular, va decidir que NO ES PUJARA EL REBUT però que SI PUJARA LA TARIFA i que aquest augment es pagara directament des de l’Ajuntament i que els veïns no s'enteraren.
Tots els poblatans, han estat pagant al voltant d’un 5% més per l’aigua durant finals 2014 i principis 2015 però sense saber-ho.
Aquesta maniobra, clarament electoralista per part de Rafael Soler, sols es pot qualificar de maquiavèl·lica i és la que ha provocat la pujada en aquest rebut actual d’un 4,20%.
Si al final del 2014, el 5% d’augment s’havera reflectit al rebut, ara NO S’HAVERA TINGUT QUE PUJAR ja que la pujada del rebut d’aigua es realitza per la baixada del consum i del 2014 al 2015 no s’ha produït la baixada que si va haver del 2013 al 2014. Ara, cert que no l’havera baixat l’empresa i en aquest rebut pagaríem el 5% del 2014.

Per al PP, el fi justificat els mitjans i ha mantingut completament enganyats als poblatans, venent que l’aigua no havia pujat i era completament fals. Made in PP.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Cada vegada que publiqueu algo, queda mes clar el vostre programa el electoral, "EL SENYOR SOLER ES LO PIJOR PER A EL POBLE" eixe senyor no es digne de la meua devoció i no el vaig votar, pero tampoc es això...

I si ho paga l'Ajuntament, els dines son dels impostos del poble, i si es un pagament inesperat... Fara falta trurer d'algun altre impost...

Espere la seu resposta ja que sou transparents