dissabte, 17 d’octubre del 2015

Barranc de Barxeta, un problema o una oportunitat?

Per als Socialistes de la Pobla Llarga, el barranc de Barxeta, ha estat sempre damunt la taula i la visió de que és un problema per a la Pobla Llarga ha anat deixant-se de costat per anar valorant tot el contrari, el que pot ser una oportunitat.
L’equip de govern, l’1 d’agost, va contactar amb la fundació LIMNE, fundació constituïda en 2007, sense ànim de lucre, i que treballa per a fomentar la participació ciutadana en la conservació i millora dels ecosistemes aquàtics.
Per al proper ple, el del 29 d’octubre, l’equip de govern presentarà un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de la Pobla Llarga i aquesta fundació. Encetar un projecte de recuperació socio-ambiental del barranc de Barxeta, amb la finalitat de promoure entre tots els poblatans la conscienciació i implicació per a la millora i conservació del nostre barranc, va ha ser part d’aquest conveni.

Es tracta d’un projecte a llarg termini, com va explicar Sales Tomàs (Directora-Gerent de la Fundació Limne) a tots els regidors de tots els partits en la Comissió Informativa de l’1 d’octubre i volem transmetre, els Socialistes de la Pobla Llarga, el nostre recolzament a l’Alcaldessa i a tots els regidors socialistes per aquesta iniciativa. Veure el barranc com una oportunitat per a la Pobla i no un problema, diu molt d’aquesta nova etapa política al nostre poble.




1 comentari:

Unknown ha dit...

Participació ciutadana... Recolzament a l'alcadessa...

Això sona a que vullgueu que els poblatans facen la faena i lo del recolzament sona a que sols ho apolleu vosaltres i cap grup politic mes...

Que poc queda per a que vos explote en la cara...