dilluns, 27 d’abril del 2015

AUDITORIA DE COMPTES A L’AJUNTAMENT

Tots els poblatans i poblatanes tenim dret a conèixer la situació econòmica real que ens deixa el govern del PP de la Pobla Llarga

Ja són anys en els que els Socialistes de la Pobla Llarga portem reclamant la transparència en la gestió a tots els nivells a l’Ajuntament, sobretot en el que respecta a la situació econòmica. L'estat de comptes deu ser més clar, sobre tot en el que respecta a:

- L’endeutament real que està suposant la gestió del Sr. Rafael Soler a les arques municipals.
- Els processos judicials pendents de l’Ajuntament contrets amb els veïns, treballadors, etc, amb el cost econòmic que suposen tant judicial com d’indemnitzacions. 
- La quantia total a la que ascendeixen  les subvencions concedides i no pagades al nostre poble provinents de la Generalitat Valenciana i de la Diputació de València.

Per tot això, considere estrictament necessari un informe real i transparent dels comptes del govern del Sr. Soler, i saber si hi ha factures que afecten a xicotetes i mitjanes empreses, autonoms i comerços de la Pobla Llarga.
El meu compromís és una gestió clara, transparent, objectiva i precisa i amb aquesta auditoria de comptes podré donar una resposta adequada a les necessitats del veïns i veïnes de la Pobla Llarga.