diumenge, 22 de desembre del 2013

Usted haga como yo y no se meta en política

Franco, a Sabino Alonso Fueyo, director del diari falangista, Arriba,li va dir un dia (parlaven sobre les pressions que rebia ell, Sabino) Usted haga como yo y no se meta en política. Esta actitud franquista de veure la política roí, indesitjable, com una cosa que les persones honrades han de deixar de banda, estem sofrint a La Pobla Llarga amb aquest PP molt centrat a la dreta.
Dilluns 23 a les 20 hores, està convocat un Ple Extraordinari per presentar al poble els pressupostos del 2014. El dijous 26 a les 20 hores està convocat un Ple Ordinari per a que el poble participe en precs i preguntes. El més lògic seria presentar els pressupostos en la sessió ordinària, fer ban i demanar a tots els veïns que participen de la sessió plenària però hui diumenge encara no hi ha cap ban per a comunicar la celebració del ple de demà dilluns i menys del ple del dijous.
El PP de La Pobla Llarga promou una imatge de que vostè no deu preocupar-se de la política, no cal participar en res polític, no cal interessar-se per la política, li diuen a vostè que millor que es quede en casa, doncs recorde que ELLS, SI estan interessats en governar-lo a vostè, ELLS, SI estan en política. En les eleccions municipals del 2015, SI els demanaran el vot per a poder estar ELLS quatre anys més fent i desfent.

Cal trencar d’una volta al nostre poble esta visió franquista que promou el PP de menyspreu de la política i de la participació ciutadana en política. Demà dilluns (23/12/13) a les 20 hores PLE EXTRAORDINARI (entre altres pressupostos 2014) i dijous 26 a les 20 hores PLE ORDINARI.