dimecres, 4 de desembre del 2013

I EL PRESSUPOST 2014 ?



A la espera estem de la presentació per part de Rafael Soler, del PP, del pressupost municipal 2014.
En les dades en que estem, el pressupost municipal deuria d'estar ja presentat als grups de l'oposició per part de l'equip de govern per a en temps, poder treballar-lo entre tots. Però per desgràcia per al poble, Rafael Soler, el PP, han estat sempre esperant fins a l'últim moment per a presentar-los, anul·lant la possibilitat de debat. Entre la presentació de la documentació (que podria ser tota digital però faran fotocopiar l'animalada de folis que un pressupost acompanya als nostres regidors) i la comissió, sempre s’ha tingut el mínim termini que la llei marca. Així mateix entre la comissió i el ple, el mínim de dies que la llei senyala.
La gestió de Rafael Soler en tema econòmic ha sigut un desastre per a la Pobla Llarga. Cal recordar que el deute que ha generat la seua gestió a 31/12/2012 era de 5.291.000 euros. Cada poblatà deu pagar un total de 1.145,73 euros per poder fer front a este deute (pobles com Castelló cada veí deu pagar 266,24 euros, Rafelguaraf 169,37 euros, Manuel 182,64 euros)
Un alcalde que va agafar este poble amb un deute comprensible, arribant a senyalar en el pressupost de 2008 uns ingressos de 8.316.000 euros ha demostrat la seua incapacitat per gestionar econòmicament la Pobla Llarga. Com es diu als nostres carrers HA FET MÉS MAL QUE UNA PEDREGÀ. 

1 comentari:

Poblatá. ha dit...

Pue vaja tela, deurien de pagar tots els que li han votat. Espere que la proxima vegada no torne a ixir, pero ja sabem que el huma es el unic mamifer que tropesa dos vegades o cal dir tres amb la mateixa pedregada ajajjaa.. ;)