diumenge, 6 de maig del 2012

Rajoy accepta la massiva pujada de taxes a La Pobla Llarga


Ja ha parlat Rajoy i ha donat el vist-i-plau a la pujada descomunal durant 10 anys de taxes a La Pobla Llarga.

La gestió econòmica del PP encapçalada per Rafael Soler, ha produït 3.631.340 euros de deute directe a proveïdors. Ara, cal tancar un préstec per aquest total reconegut (i que nosaltres ja hem demostrat que encara queden més factures en el calaix, així que és més encara) i que durant 10 anys patirem l’increment de totes les taxes (“Guarderia”, EPA, Poli, etc.) per poder tornar-lo.

No tots els ajuntaments han tingut que recórrer a endeutar-se. No tots els ajuntaments han gestionat tan mal com en La Pobla ho ha fet Rafael Soler.
Alginet o Real han treballat amb sentit comú i com diu l’alcalde de Real al poder evitar aquesta animalada de pla d’ajust “pretendemos evitar un pago innecesario de intereses a diez años que afectaría a futuras corporaciones”
Ací a La Pobla Llarga, a Rafael Soler, no l’importa gens ni mica el tenir que pagar aquestos interessos i encara menys, embargar a futurs governs municipals.

Altres alcaldes com el de Polinyà han aconseguit rebaixar el total del deute ja que ha aconseguit que la Diputació ingressara alguns deutes. Ací a La Pobla ni això. Estem encara pagant interessos per fer la Casa de la Música i el PP vota encontra d’exigir a la Generalitat que page.

Molt car va ha costar-li al nostre poble el pas de Rafael Soler com alcalde.