divendres, 4 de maig del 2012

HUI descarreguen més butaques al Monterrey


Sincerament, els Socialistes de La Pobla Llarga no sabem si riure o plorar. Hui han estat descarregant més butaques al Monterrey.
Amb una inversió aproximada de 1.475.792,21 euros (no sabem si ja es contemplaven els 69.793,02 eur de pintar la façana i els 210.559,77 eur del desviament de la sèquia que transcorria pel subsòl) ha sigut la MAJOR MENTIDA de Rafael Soler com Alcalde.
Tornar a incidir que en el 2006 ja deia Soler que portava més de tres anys i mig treballant per a finalitzar el GRAN TEATRE, sincerament, CANSA.
Tot una mentida i que lamentablement ha fet que molts veïns del nostre poble puguen dubtar dels polítics però els puguem dir amb la cara alta QUE TOTS NO SON IGUAL i Rafael Soler tindria que tenir un poc de dignitat i respectar la professió que li dona a menjar i per suposat DIMITIR per MENTIR a tota La Pobla Llarga.
Quina falta fan aquestes butaques ?? NINGUNA. Ens lleven la nostra residència, ens pugen totes les taxes, etc. DESPERTEM !! un govern del PP i un Alcalde com Rafael Soler no ens aporten absolutament res.