dimarts, 22 de maig del 2012

No hi ha compromís de Rafael Soler en pagar deute


En el Ple Extraordinari del dilluns 14 de maig, el PP, va aprovar endeutar el nostre poble per a 10 anys. El préstec de quasi 3,8 milions (al 6% d’interès aprox.) podria vores reduït si Rafael Soler exigira a la Generalitat, a la Diputació i a empreses promotores que pagaren a la nostra Pobla.
Però imaginen que la Generalitat paga, la Diputació paga, que tots paguen i que Soler no amortitze el préstec demanat. El Grup Municipal Socialista, la nostra portaveu, Neus Garrigues, li va exigir a Rafael Soler un compromís davant del Ple, d’amortitzar capital del préstec en el mateix moment que ens pagaren. Pareix prou lògic el que va demanar el nostre Grup Municipal.
Doncs a Soler no li va parèixer bona idea i no va voler manifestar-se al respecte i va acabar atacant a la nostra portaveu: “però vostè qui és” per a dir-me el que jo he de fer !!!!
Molt trist veure el poc de respecte de Soler a la nostra portaveu i molt trist veure que no tenim la certesa de que podria augmentar encara molt més el deute si no amortitza el capital demanat en el mateix instant que comencen a pagar.