dimarts, 6 de març del 2012

Rafael Soler: “nos deben más de otras cosas”

Hui, al LEVANTE, apareix un article sobre el PLA CAMPS. Aquell pla de fa tres anys, que va emular el pla Zapatero, i que en meitat dels pobles de la Ribera hi ha un fum de projectes per finalitzar.
Rafael Soler admet que el Consell (recordar que ell és el delegat) deu diners a La Pobla Llarga però “es mínima. Nos deben más de otras cosas”
El dissabte 3 de març, en el LEVANTE també, els Socialistes de la Ribera varem publicar l’informe que s’ha elaborat per veure el deute del Consell als pobles de la Ribera.
Uns 23 milions s’han calculat que podria ser el total del deute i a la Pobla creguem que seran uns 450.000 euros. Faltaríem a la veritat i no és la nostra filosofia, si no informarem a tots vostès que aquesta xifra és aproximada i que podria ser molt més o podria ser menys.
El Grup Municipal Socialista encara està pendent de rebre resposta de Rafael Soler a la instància que varem presentar en l’ajuntament el 31 de gener de 2012. En esta instància preteníem confirmar el deute que amb el nostre poble tenen les distintes administracions (govern central, autonòmic i diputació) però com està sent normal en aquesta legislatura, no tenim resposta a les nostres instàncies en el temps que marca la llei i si tenim resposta és amb la intencionalitat de no aclarir res.

Conclusió:


- queda confirmat que el Consell ens deu diners i que el seu delegat és el nostre propi alcalde.


- tenim indicis que el deute podria estar al voltant d’uns 450.000 euros però l’equip de govern del PP, no respon al Grup Muncipal Socialista des del 31de gener de 2012

Si com diu Rafael Soler en premsa, encara ens deuen més d’altres coses, el Grup Municipal Socialista li demana que convoque als portaveus municipals i explique clarament quina és la situació, econòmicament parlant, del nostre poble. Ja està bé d’anar amagant quina és la veritat als Grups Municipals.