dimarts, 20 de març del 2012

Rafael Soler es nega a donar la xifra del deute a proveïdors

Com vostès saben, el govern central, ha impulsat una mesura (que al PSOE li pareix encertada) per a pagar als proveïdors dels ajuntaments.

El dijous 17 de març, quasi tots els ajuntaments deixaven clar quin era el total del deute a finançar. Les factures amagades als calaixos, han vist per fi la llum. Però a la Pobla Llarga, Rafael Soler es negava a donar cap xifra a la premsa (ni tan sols aproximada).

El Grup Municipal Socialista, no ha sigut convocat a cap comissió per a ser informat de quines factures han tret, de com les han tret, etc. Creguem que és un tema molt important i demanem al govern del PP, TRANSPARÈNCIA.

El 9 de març varem ser portada en la premsa a nivell comarcal pe ser el poble que més tard paga. En concret una mitjana de 275 dies, tarda el PP en pagar als proveïdors del nostre poble i segons ens han comentat alguns afectats, “ni el regidor responsable agafa ja el telèfon”.

A tots els proveïdors de la nostra Pobla Llarga i que tenen pendent alguna factura: com ha informat el Ministeri, reclamen a Rafael Soler i als seus regidors, la informació de si han sigut o no inclosos en la relació de factures per a ser pagades, ja que aquesta mesura va ha ser (com també ha informat el Ministeri) ÚNICA, és a dir, que no va a tornar-se a fer. Pot ser siga aquesta la última oportunitat que tenen de cobrar.