dilluns, 26 de març del 2012

La Pobla Llarga “arruïnada” pel PP

El nou pla de pagos a proveïdors ha tret a la llum, la mala gestió del PP en València. Si recorden, una vegada explotada la bombolla immobiliària, el govern de Zapatero, va intentar parar la sangria amb la creació del que es va dir Pla Zapatero (per dos anys seguits) i que als ajuntaments els va vindre ni que caigut del cel (poden veure articles que varem publicar pel 2010 com aquest http://pspv-psoe-poblallarga.blogspot.com.es/2010/02/quasi-500000-euros-la-pobla-llarga-del.html )

A València, el PP, va crear un Pla semblant anomenat Pla Camps però el temps ha deixat veure que ha sigut una ruïna. Aquest cap de setmana han pogut veure a la premsa (en concret al LEVANTE dissabte) que fins i tot els alcaldes del PP reconeixen (això sí, sense dir el seu nom, no siga que els tallen els cabells) el desastre econòmic d’aquest Pla. “Nos hemos quedado entrampados por las deudas del Consell” comenten en privat els alcaldes.

Que diu el delegat del Consell ? que diu Rafael Soler al respecte? A La Pobla Llarga tenim fet en aquest Pla Camps, el Llar de Jubilats, la Casa de la Dona, zona “peatonal... Està tot per pagar? On estan els diners que tenien que vindre a la Pobla en camions?

El diumenge, també en el LEVANTE, es feia referència a les males formes de Rafael Soler al no voler atendre a la premsa i no voler fer pública la xifra que deu el nostre poble a proveïdors. “La Pobla Llarga puede llegar a 4 millones” deia el periodista i la veritat, poc s’ha enganyat.

Si sumem el deute a proveïdors, més el deute que ja tenim, el deute a la seguretat social, etc. etc. podríem estar al voltat de MIL MILLONS DE PESSETES. Si el que lliguen. El Govern de Rafael Soler pot haver endeutat al nostre poble en uns 6 milions d’euros.

Hui, hi ha comissió d’hisenda. Si es confirmen les dades, esperem que Rafael Soler assumeixca la seua responsabilitat i DIMITISCA.