diumenge, 8 de gener del 2012

Pressupost 2012. MONTERREY

Parlar sobre el Monterrey és remoure moltes “consciències” en la Pobla Llarga. Molts són els que pensen que el Monterrey està com està per culpa dels equips de govern anteriors al PP però hi ha una dada que molts no recorden i cal fer memòria.
El 28 de març de 2003 (Ple Municipal – Alcalde: Botella – Portaveu Socialista: Bellver – Portaveu PP: Soler) ES PROPOSA L’APROVACIÓ DE CONCESSIÓ ADMINISTRATIVA DE US DE PART DE L’EDIFICI CINE MONTERREY A LA UNIÓ MUSICAL
L’equip de govern va acordar cedir per a us i fruit durant els propers 50 anys la part davantera del cinema Monterrey [...] per a que siga la Casa de la Música.
La Unió Musical havia sol•licitat el local i podien demanar subvencions per a realitzar les obres pertinents.
S’aprova per 6 vots a favor (EU i PSOE) i 5 en contra (PP) la “voluntad de ceder un local dentro del edificio del Cine Monterrey, para destinarlo a la Casa de la Música”. Aquesta, era una MOLT BONA SOLUCIÓ per al Monterrey i Rafael Soler, no la va acceptar.
Hui l’alcalde que més temps porta governant el nostre poble des de la democràcia és Rafael Soler i tenim un projecte de fer EL GRAN TEATRE DE LA POBLA sense cap dotació pressupostaria per al 2012. Ni un euro per al Monterrey que molt a prop d’eleccions sempre ha reviscolat però per al 2012 passa a l’oblit.
Durant el 2010, pareixia que al PP, que a Rafael Soler, si interessava mantenir viva la idea de que el Monterrey anava a finalitzar-se i uns 352.834 euros es destinen per a ell, però una vegada passades les eleccions, res de res.
Doncs, que pensa fer el PP en el Monterrey?