dimecres, 18 de gener del 2012

Carta oberta als votants del PP per un Mestre i llicenciat en Hª Contemporània

CARTA OBERTA ALS VOTANTS DEL PP

En primer lloc voldria felicitar-vos per la arrasadora victòria en les dues darreres convocatòries electorals del proppassat any... sí... heu guanyat, enhorabona, però molta gent ha perdut... per damunt de tot el que hem perdut és el seny, la vergonya i l’honestedat... i ho hem perdut perquè no es pot donar el vot a uns dirigents que han robat, mentit, defraudat, manipulat i “despilfarrat” els diners de tots els valencians... no cal recordar el malbaratament de diners en Terra Mítica, Aeroport de Castelló, Ciutat de la Llum, Àgora (que per cert han posat als peus dels cavalls el sistema financer valencià, amb la destrucció del Banc de Valencià i la CAM, i la cessió de Bancaixa a Madrid... i tot això sota la direcció i responsabilitat dels seus dirigents posats pel PP, i dels seus consellers, amb majoria del PP)... per no parlar de la Fórmula 1, la Copa Amèrica, visita del Papa (amb sobre costos i desviació de diners sota investigació judicial)... o els casos més greus de corrupció i saqueig a les nostres finances com Gürtel, Emarsa, Brugal, Fabra, Ciegsa, Ivex... per no parlar de la manipulació mediàtica de Canal 9 al servei del PP...

I davant aquest saqueig, malversació i “despilfarro” la única justificació que teniu per a votar al PP és que tota la culpa la tenia Madrid i Zapatero per no finançar adientment la Comunitat Valenciana al no reconèixer un augment de població d’un milió de persones... però ni aquest argument es manté per si mateix... en primer lloc perquè eixe sistema de financiació el decidí el PP en la època Aznar, sense que ací ningú badara boca, i en segon lloc perquè una família adapta les seves despeses als seus ingressos... si els ingressos són menors el que cal fer és gastar menys... sense la Fórmula 1 i sense la Copa Amèrica igual hauríem tirat en davant, i sumat a tot l’altre saqueix de diners de les arques públiques no ens haurien dut a aquest situació de quebra.

I ara, per a eixir de la situació que fan el governants que heu votat? Segurament ells esperaven que el mort els tocara a uns altres per allò de l’alternança en el poder, però la vostra fidelitat “inquebrantable” els ha deixat en el poder una vegada més... i clar està, cal prendre mesures... i aquestes passen senzillament per desmantellar els serveis públics i llençar a les hordes analfabetes contra els servidors públics... i així, gràcies al vostre vot, està en qüestió la salut, l’educació pública, els serveis socials, les ajudes als més necessitats, la llei de dependència, la d’igualtat... el brutal retall de sous al sector públic serveix per a compensar els seus excessos (com em dol que un sols euro meu vaja a parar a BernieEccleston o als corruptes de la trama Gürtel) però tanmateix pretén desmotivar i desil·lusionar als empleats públics, amb la clara intencionalitat de que deixen de complir en la seva tasca i responsabilitats, per a acabar justificant la privatització dels serveis públics per eficiència i rendabilitat, sense tenir en compte la gent que no ho pot pagar i es queda a la cuneta sense més opció que la mendicitat o la delinqüència. Per contra, miren cap a altre costat en temes com la corrupció, els sous immorals de consellers i alts executius d’empreses rescatades en diners públics (de totes i tots), els seus propis sous com a polítics, els impostos a les grans fortunes, els impostos de transmissió patrimonial... d’on sí que hom podria treure diners per a pal·liar el “despilfarro” del PP al País Valencià desprès de tants anys de govern “absolut”.

I sí, sé que ara mateix estareu pensant que el PSOE encara és pitjor... no, no és així i ho sabeu... el mapa de la corrupció té un color blau que assusta... però tant se val, jo mai he votat al PSOE (i he votat a totes les consultes des de la mort de Franco)... hi ha altres opcions... o sí més no, cal ser coherents... quan una persona diu que no entén de política, que no és polític, que passa de política... hauria de ser coherent i senzillament no votar, perquè resulta que el seu vot acaba per fer molt mal a la gent que sí té idees polítiques i ideals, que si creu en la compensació de les desigualtats i en la construcció d’un món més just, que és capaç de mirar més enllà del seu propi melic... ha costat molta sang, molta suor i moltes llàgrimes aconseguir el estat del benestar que avui encara gaudim, i que ara, amb la complicitat dels vostres vots (majoritàriament de classe treballadora, quina ironia i quina crueltat per a la memòria del moviment obrer que tanta sang ha vessat pels drets que ara tenim) ens el van llevant amb la clara estratègia de desprestigiar els sindicats i els funcionaris.

Sols us demane que a les properes eleccions reflexioneu un poc més... i per favor, sigau coherents... som moltes i molts els qui estem patint la vostra falta de visió crítica i de coneixement del món en el que vivim...

1 comentari:

Anònim ha dit...

Després de fer-los la raó, t'has quedat a gust? No pots pensar que els ciudatans han pogut votar la l'opcció menys mala? Si, la menys mala perqué mira que són roïns tots. Pots afirmar que uns són millor que els altres, que allà on manen no fan destarifos siguen del color que siguen, (fondos reptils, eres fraudulents, reunions en gasolineres clandestines amb cotxes oficials i comissions...) Tanta diferència trobes amb la gestió de la nostra comunitat i la nostra veïna regida pel tripartit? No l'han deixat com un solar? El problema no és el qui mane, és el sistema polític que tenim i la integritat i dignitat dels individus del colectiu. A nivell local, la figura que un tinent alcalde tinga una assessoria creus que l'han inventat els feixistes de la dreta. No te sona temps arrere que la dona d´un regidor de cultura en tenia també una? quins beneficis trauen estiguent en el poder? Ho deixe a la teua imaginació. I la figura del agents sindicals que han estat tan calladets aquestos anys en arrere? L'atur pujava i ni estaven ni feien soroll algún, els empresaris tirant a la gent i ells, si els comites d'empresa negociant a les esquenes dels treballadors. Pega una volteta per la closa i voràs la "caseta" que té un d'ells i que compatible que és que la dona tinga una empresa del sector i ell siga el que vigila pels drets dels treballadors, no creus que gallina i rabosa no poden estar tancats en la mateixa gavia? Dona el mateix l'ideologia, no volen lluitar pels nostres drests, sols busquen el seu benefici propi.