dimarts, 8 de novembre del 2011

TENIM ELS 10 POLICIES QUE TENIEM ??

El Grup Municipal Socialista està esperant la resposta de Rafael Soler a aquesta pregunta

Alguns veïns del nostre poble ens varem preguntar si estava passant alguna cosa amb la plantilla de la Policia Local. Oficialment el nostre Grup Municipal, no te notificació de cap modificació de la plantilla de la Policia i creguem que al tractar-se d’un tema de seguretat, en el cas d’haver alguna modificació, l’alcalde deuria tenir el mirament d'informar al nostre Grup Municipal.

Sí tenim una dada molt rellevant que ens va preocupar. Els dimecres de 14 a 15 hores, els nostres regidors, tenen autorització a poder veure el registre d’entrada i d’eixida del nostre ajuntament. Un informe presentat el 21 de setembre de 2011, parla sobre una “clara intencionalidad manifiesta verbalmente y sin ningún genero de dudas, que esta Alcaldía del M. I. Ayuntamiento de la Pobla Llarga, ha decidido de manera irrevocable, suprimir 4 puestos de Policía Local (interinos), debilitando la plantilla en efectivos, pasando de 10 policías a 6 policías, suprimiendo y dañando gravemente el 40% de efectivos”

Com hem dit al inici d’aquest article NO TENIM CAP CONSTÀNCIA d’aquest fet. Si s’ha produït els cesses de 4 policies locals i ara tenim a la Pobla Llarga sis policies sols, el Grup Municipal Socialista demana la incorporació immediata dels quatre policies i exigeix a Rafael Soler la convocatòria dels portaveus municipals per a tractar aquest tema tan greu.