dissabte, 12 de novembre del 2011

RUBALCABA: escoltar, fer i explicar

Aquestes eleccions son com totes les que portem en aquestos anys de democràcia, anar al col•legi electoral que tenim assignat i dipositar el nostre vot, però no ens juguem el mateix ja que aquesta crisi “mundial” està fent que el nostre sistema actual educatiu, sanitari, de cobertura social, etc. siga per a la dreta, siga per al PP, totalment prescindible.

Estem veient a València o en altres comunitats on governa el PP fins on poden arribar en els seus retalls. A la Pobla Llarga, el cartellet a la nostra farmàcia de que no poden donar servei al 100% pels impagaments de la Generalitat Valenciana ens deixa clar que la política del PP està encaminada a retallar en sanitat i també en educació.

Altres formacions polítiques com Esquerra Unida juguen a fer-nos a tots iguals, al PP i al PSOE, en un intent de quedar-se com a únics en l’esquerra i ha plantejar propostes que deixen veure que continuen sense vocació de govern.

Tots nosaltres estem vivint i patint, sinó en la nostra pròpia carn de segur que tenim familiars o amics, els efectes d’aquesta crisi. En aquestes eleccions deguem elegir un nou govern que estarà totalment legitimat per a prendre les mesures necessàries per sortir d’ella. És Rajoy la persona més capacitada per a presidir un nou govern? és Cayo Lara? o és Rubalcaba?

Pensen, per favor. Miren on estem en l’actualitat per culpa de les polítiques que es varen fer en pro de la rajola. Miren la validesa de cada candidat. Miren com s’ha treballat, políticament parlant, per part del PSOE en aquestos anys i com estan altres països com Italia que sols s’ha pensat en no perdre vots els que manaven.

Vostès tenen en aquestes eleccions una gran responsabilitat. VOTEN, no es queden en casa. Parlen en els seus fills, germans, pares, etc. i que es donen conter de la importància del seu VOT.

VOTEN al candidat més preparat i que de segur que treballarà pel nostre país, independentment de com li vaja a ell personalment, com ha treballat el nostre actual president. VOTEN A RUBALCABA.