dimarts, 25 de maig del 2010

La Casa de la Música

La Casa de la Música ha sigut noticia per la demanda de l’anterior constructor a Rafael Soler. La nostra centenària Banda de Música (la nostra Unió Musical) està en l’actualitat ocupant unes instal•lacions que ja han sigut cedides (no sabem si tan sols de paraula o també per escrit) a l’associació de les Ames de Casa. Així que hi ha que traslladar a la Banda quan antes per poder realitzar les reformes que les Ames de Casa necessiten.
És per això que les obres de la Casa de la Música estan a punt de finalitzar (segons es podia veure des del carrer abans de la destrucció del carrer Vall per les obres de la nova zona “peatonal”) però cal recordar que el PP, que Rafael Soler, volia inaugurar-la abans de les eleccions municipals del 2007.
Per poder acabar les obres en tan sols 5 mesos (en abril del 2007) va anticipar (pagant per suposat interessos) tots els diners de la subvenció que la Conselleria donava cada any (del 2006 fins a 2010, cada any donava una part de la subvenció). En el 2006, el PP, va ingressar uns 450.000 euros de colp (no podia esperar fins al 2010) i així faria l’obra en 5 mesos.
L’obra NO SA FET EN 5 MESOS, estem pagant interessos per anticipar els diners i resulta que el constructor anterior senyala un deute d’uns 420.000 euros.
Es podia haver fet pitjor aquesta obra? i els diners, on estan els diners?