dimarts, 11 de maig del 2010

El PP utilitza clarament el BIM per a fer política

Amb els diners de tots el poblatans, Rafael Soler, utilitza dos pàgines per a intentar justificar la seua mala gestió.
Com han pogut veure, un nou BIM que sols intenta vendre una imatge molt il•lusa de la nostra Pobla Llarga. La realitat és molt diferent, desgraciadament. I tot per la mala gestió que està fent el PP i en concret Rafael Soler.
El PP ha fet que cap empresa constructora (cap obrer) de la Pobla Llarga tingera opcions per fer les obres del Pla Zapatero. Com senyalen cap empresa es va presentar a fer les grans obres. I saben perquè? Per que fa falta una sèrie de documentació quan les obres son grans que sols les tenen les grans empreses. No podien haver fet xicotetes obres com la que ha fet Enrique Balaguer? Clar que si, però no ho han fet.
Açò no és una declaració malintencionada i errònia com diu Soler. Açò és una realitat.
El tema de l’obra del Cementiri ha sigut per a plorar. Els nínxols es podien fer de rajola però no, els volien prefabricats i per suposat cap empresa del poble ho pot fer. Per al PP, per a Soler, era més important inaugurar 300 nínxols que 100. No han pensat en absolut en donar treball als obrers de la Pobla.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ya veo, como le dije un día al sr Soler, no te van a felicitar por los nichos y el me contestó que confiaba en la palabra del sr Primitivo. Ya veo que ustedes andan poniendo excusas para no hacer lo que se comprometieron en una comisión, primero, y en el pleno, después.
300 nichos, por lo menos la gente se puede morir en paz en nuestro pueblo algo que no podia suceder cuando ustedes mandaban en coalición con el sr Botella.
Le soy sincero prefiero 300 nichos hechos por una empresa que no es de pueblo, por el precio de 100 de ladrillo hechos por uno del pueblo que habría sido dado a dedo(no cabe que les recuerde la residencial I de la closa, ya mandaba Botella, pero ustedes colaboraron).

PSPV-PSOE la Pobla Llarga ha dit...

Estimat Anònim:

El que el PSPV-PSOE de la Pobla Llarga varem dir pot llegir-ho en aquest Blog:
L’Equip de Govern del PP de la Pobla Llarga posa en perill les obres finançades amb el fons estatal d’inversió local (7 de març de 2009)

Desgraciadament varem tenir raó i la primera empresa adjudicatària va tenir que renunciar per ser impossible fer el que el PP volia

La segona adjudicació d’aquestes obres ha sigut deplorabe i aquesta agrupació del PSPV-PSOE no ha volgut traure a la llum tot el que ha passat per a que el nostre poble no es quedara sense els nínxols

Aquesta segona empresa no realitzarà part del projecte per poder fer tots el nínxols. Així que no es realitzarà el que el PP va dir que faria.

Per suposat que no compartim la seua predilecció per les empreses de fora del nostre poble abans que les poblatanes