dissabte, 3 d’abril del 2010

Pareix que el PP de la Pobla Llarga ix de la letargia

Comencem a notar els primers moviments preelectorals al nostre poble. El PP ha elegit a Carrasco com a President, si a Carrasco, l’anomenat com a Director Esportiu per Soler en el primer Ple d’aquesta legislatura i que ha estat cobrant de l’Escola de Futbol tots els mesos fins que la desfet.

El Blog del PP que ha estat sense activitat des del 28 d’octubre de 2009 ja te un article nou i una adreça de e-mail per a poder dir el que voleu (creguem). Recordeu que l’adreça del Blog no és la primera que va aparèixer al seu Campanar http://popularslapobla.blogspot.com/ Aquesta s’ha convertit en la pàgina no oficial del PP de la Pobla Llarga. Sols ells deurien de saber l’usuari i la contrasenya per a poder escriure en aquest Blog, així que estaran tots mirant-se a veure qui de tots és Sant Pau.

Als dos articles seguidets del 31 de març personalitzen l’atac al nostre Secretari General, per suposat posant el nom d’ell. És la forma que tenen de fer política. Ataquen a les persones i no als càrrecs com nosaltres acabem de fer amb Carrasco. A que molesta?? Si el PP continua amb aquestes maneres, atacant als nostres Regidors, Secretari General, President, etc. amb nom i cognoms es trobarà amb la mateixa resposta.

19 comentaris:

Anònim ha dit...

¿Vosotros sois los que dais ejemplo de buenas maneras políticas en el Municipio?

No podeis ser más cínicos!......y encima amenazando?... que pasa, que votros podeis hablar de todo el mundo y a vosotros que nadie diga nada.

Que no se os olvide que unos son personajes públicos de la vida política de este pueblo y otros son cargos públicos del consistorio, por tanto, expuestos a cualquier comentario o crítica de cualquier ciudadano, igual que lo estan los demás regidores del resto de partidos políticos locales.

Cuando esteis en el gobierno local, ¿utilizareis la misma estrategia política? ¿arremetereis contra todos aquellos que se metan con el alcalde y sus concejales?....estoy seguro que si, no me cabe la menor duda.

EL TEMPLO DEL GATO

PSPV-PSOE la Pobla Llarga ha dit...

Com podeu veure MOLESTA.

Aquesta és la clara diferència entre la DRETA i nosaltres, ací tots tenen veu, al Blog del PP no es pot fer cap comentari.

Moltes gràcies ANÒNIM. Sabem que efectivament guanyarem les pròximes eleccions municipals i governarem la Pobla Llarga com ho varem fer des de 1979 fins a 1995. Varen ser els primer anys de la nostra democràcia i es va tenir que treballar de calent per a eixir de la repressió de la dictadura franquista. Ara, quan tornem en el 2011 a regir el nostre poble, després de 2 legislatures de PP nefastes, ens costarà tornar a democratitzar la nostra població.

Senyales molt bé que alguns son simplement personatges públics i no càrrecs públics i que el PP facilite claus de l’Ajuntament a un simple personatge no és correcte. I no es correcte quan els càrrecs públics no poden ni entrar ni eixir si primer no es demana permís. Els càrrecs públics del nostre partit no poden veure la documentació d’una comissió o de un ple fora d'horari d'oficina. Si sol•liciten veure uns documents tenen que tenir al funcionari damunt, vigilant el que lliguen o apunten.

Per acabar un exemple de com actua el PP http://www.intersindical.org/stepv/acasanostra/docils.htm

Anònim ha dit...

SI TENIM MEMÒRIA `"HISTÒRICA" RECORDAREM QUE L´ÚNIC QUE VA CANVIAR LA CARA D´ESTE POBLE VA SER ELEUTERI, QUE ENS VA DEIXAR ENDEUTATS FINS LES ORELLES, ELS POSTERIORS ALCALDES DEL PSOE, ???

FINS QUE ARRIBA EU-PSOE, QUE ENCARA S´ENFONSA MÉS LA VIDA POLÍTICA-DEMOCRÀTICA-PARTICIPATIVA DE LA POBLA.

EU-PSOE VA PUJAR AL PODER NO SENT ELS PARTITS MÉS VOTATS, SINÓ EL PP, PERÒ NO VAU DEIXAR QUE LA VEU DEL POBLE TINGUERA RESÒ EN L´ADMINISTRACIÓ LOCAL.

EL POBLE ES VA TENIR QUE CANSAR D´ESTA "UNIÓ", QUE CADA DOS PER TRES ES TRENCAVA, PER DONAR UNA MAJORIA APABULLANT AL PP.

VA SER ALESHORES QUAN ES VA POSAR EN MARXA LA MAQUINÀRIA DE SUBVENCIONS I OBRES: AJUNTAMENT, VORERES, DIPÒSIT GUARDERIA, NOU POU SERRATELLA, I TOTES LES OBRES QUE S´HAN ANAT FENT I ESTAN FENT-SE: ÉS UN POBLE VIU.

QUAN A NEGAR INFORMACIÓ ALS PARTITS, RECORDAR QUE EL PP VA HAVER D´ANAR ALS JUTJATS PER TINDRE ACCÉS A LA DOCUMENTACIÓ DE L´AJUNTAMENT I ARA QUALSEVOL REGIDOR POT VEURE LA INFORMACIÓ QUE VOL.

AIXÍ MATEIX, L´AJUNTAMENT ESTÀ OBERT A TOTS I NO COM ABANS QUE SI NO ERES " AFÍN" AL RÈGIM NO TENIES NI ACCÉS A RES I ELS TREBALLADORS NO PODIEN PARLAR AMB GENT O REGIDORS DEL PP.

MOLTES GRÀCIES

RAQUEL

Anònim ha dit...

jejejejeje....mèuuuuuuuuuuuu!!!!

No teneis ni zorra idea!...los políticos, los que jugais a ser políticos y los sindicatos deberías ser una especie a extinguir del planeta..!

A ver si os enterais de una puta vez!.....ni soy simpatizante de vosotros los SOCIOLISTOS ni de los PEPEROS, sólo me importan las cosas bien hechas y en beneficio y disfrute de los ciudadanos de este pueblo, ah! y que quede claro que me im porta una mierda que ganeis o no las elecciones, si haceis las cosas mal estaré encima de vosotros, y no os quepa la menor duda que os estoy observando a unos y otros desde mi tejado.....

jejejejeeje.... mèuuuuuuuuuuuu!!!!!

EL TEMPLO DEL GATO
...por la noche todos los gatos son pardos...

Anònim ha dit...

Sr propietario del Blog, perdone por mis palabras hirientes de a continuación, pero sé que le van a molestar.
Primero, con su estilo de escritura entiendo porque ustedes aprobaron la LOGSE para que no se notara la baja calidad intelectual de algunos.
Segundo, creo que es delictivo amenazar desde una web con el hurto de otra. Perdone que utilice un lenguaje tan técnico para usted, pero es muy difícil bajar tanto el nivel. Lo siento no puedo cometer tantas faltas de ortografía como usted, por si no me entendía.
Tercero, ustedes acusan al sr Carrasco de que ha cobrado cantidades y ha deshecho la escuela de futbol. Pues yo ahora, como ciudadano del pueblo les pido que muestren la documentación donde se demuestra que se han cobrado esas cantidades y por mi parte yo mostraré como ustedes, en el periodo de continuista de 1979-95, han vivido del presupuesto y su objetivo en el 2011 es el de volver a lo mismo.
Cuarto, voy a hablar de los regidores del partido socialista, sr Primitivo, srta Azoraida y sr Joaquín. Lo siento Primitivo, te aprecio, pero no soy hombre de callarse ciertas cosas que no me gustan. Voy a decirle sr propietario del blog, que los miembros de su partido no van a muchos de los plenos porque no les cuadra en sus horarios laborales. Desde mi punto de vista, a estos sres no les interesa el pueblo para nada, les da igual que se pierda una subvención o no se construya una acera. Primitivo, si hacéis eso en la oposición, ¿qué harás cuando gobiernes si los tuyos te dejan gobernar? No nos olvidemos que el PSOE ha sido una jaula de grillos cuando ha gobernado, no nos olvidemos que echaron a Vicente Navarro de sus listas poco antes de las elecciones, cosa que no dudo que la srta Azoraida pueda hacer con Primitivo, en sus ansias de poder.
Quinto, por desgracia, vivimos las consecuencias de aquella "maravillosa época" ya que tenemos muchos de sus enchufados en el ayuntamiento que siguen proporcionando recursos al partido y que ganan autenticas fortunas mientras muchos de los ciudadanos de La Pobla, gracias al gobierno de la nación y a sus políticas sociales viven en la miseria. Gracias sres del PSOE por habernos proporcionado de unos trabajadores tan ineficientes e incapaces.
Sexto, uno de los grandes logros de esta democracia es la ley 30/1992, de 26 noviembre. La aprobó el partido socialista, pero se olvidó de ella en el día 27 de noviembre de 1992. ¿Por qué digo esto? Porque el partido socialista, en sus años de gobierno del Ayuntamiento, negó continuamente el acceso a los ciudadanos a registros públicos que es un derecho de todo ciudadano, salvos los que disponían de un carnet con un puño y una rosa, y por si tiene alguna duda se encuentra en el artículo 35 de la ley 30/1992, de 26 noviembre. He de recordarle que en las pocas ocasiones en las que permitían el acceso a documentación pública no se podían realizar fotocopias y que por casualidades de la vida el presupuesto del Ayuntamiento no se encontraba disponible incumpliendo el artículo 169.7 de la ley 2/2004, de 5 de marzo, o estaba oculto en algún cajón, como las facturas del Ayuntamiento de Elche que pagaban los mítines del PSOE.

Anònim ha dit...

Séptimo, yo le agradezco al sr Soler haber facilitado toda la documentación que le he solicitado y haberme permitido realizar fotocopias sin coste alguno. Creo que de ésto también se aprovecha el sr Primitivo y la srta Lourdes porque no traen copia de sus instancias, por lo que “los enchufados” las realizan en las dependencias del Ayuntamiento. También debo recordarles que ustedes obtienen copia de toda la documentación que solicitan, de cualquier expediente, no como en etapas anteriores.
Octavo, hay una diferencia enorme entre la “años dorados” y los actuales. La diferencia actual está en que la policía actual disponemos de un jefe de policía que ha aprobado una oposición y es independiente, mientras que en los años dorados teníamos un jefe policial que era elegido a dedo y dependiente.
Noveno, recordarle al sr Primitivo que próximamente debe felicitar al sr Soler cuando se inauguren los nuevos nichos del cementerio. No se olvidé que usted lo ha prometido en un pleno.
Sr propietario blog, espero su respuesta próximamente sobre el tema del sr Carrasco o que usted se retracté de lo que ha dicho porque la injuria es un delito definida en el artículo 208 del código penal y penada en el artículo 209. Espero que abra un tema sobre ello porque la verdad estoy segura su respuesta sobre mis argumentaciones van a carecer de contenido y lo recomiendo usar el Word para evitar faltas ortográficas.
Le deseo lo mejor al sr Primitivo, primero que pueda llegar a las elecciones del Ayuntamiento y no le ocurra lo mismo que al sr Navarro. Le soy sincero, lo lamentaría, le considero uno de los pocos demócratas de su partido.
Muchas gracias.

PSPV-PSOE la Pobla Llarga ha dit...

Realment impressionant. Sabíem que la gent del PP consultava el nostre blog per a saber la veritat del nostre poble, per a poder estar informat, i tots aquestos comentaris així o reflecteixen. Moltes gracies pel vostre seguiment.

Estimada Raquel:
Primer demanar-te que no escrigues en majúscules que pareix que crides.
Eleuteri sense cap dubte va ser un dels millors, per no dir el millor alcalde d’aquest poble. Poliesportiu, Residencia, Casa de la Cultura, etc. etc. L’argument de l’endeutament pots, o podeu, aparcar-lo. Soler ens duu a la fallida (quiebra) i damunt tanca fins i tot la Residència.
Plens ordinaris a la Pobla Llarga ara, quatre i sense anunciar. Abans, dotze amb ban previ. Açò és acabar amb la política democràtica participativa.
Sumant els vots del PSOE i d’EU eren més que els del PP?? Doncs ja saps quina NO va ser la majoria de la Pobla.
Si Raquel, efectivament varem perdre les eleccions, però ho acceptarem, per suposat. Ara falta que el PP accepte ja d’una vegada que varen perdre les eleccions nacionals. Importantíssim per a la democràcia: 1- respectar les majories i 2 – acceptar la pèrdua en les urnes.
Entre el 2009 i aquest 2010, el Govern Socialista de Jose Luis Rodríguez Zapatero ha enviat 1.300.000 euros a la Pobla Llarga. Quans ha aconseguit Soler de València? Els 900.000 euros del Monterrey? Meu!
El nostre Grup Municipal pot anar als Jutjats demà mateix pel mateix tema que va anar Soler. Et recorde, com varem escriure ací, al nostre Blog, estem esperant una resposta sobre si s’ha cobrat de més la taxa de fem des del 27 de gener (estem a 10 d’abril).
Saps Raquel que els nostres Regidors varen parlar amb una funcionaria i encara no havien eixit del despatx d’ella li va sonar el telèfon prohibint-li que tornara a parlar amb ells?
Tinc entès que l’audiència de Soler és el divendres, bon dia, però que passa de dilluns a dijous?

Si vols pots continuar comentant el que desitges. Ara mirarem nosaltres si podem fer algú comentari en el Blog oficial del PP de la Pobla Llarga... ... ... No, encara no es pot, que llàstima.

PSPV-PSOE la Pobla Llarga ha dit...

Templo del Gato: aniràs a votar?

PSPV-PSOE la Pobla Llarga ha dit...

Estimat Anònim 2: demà escriurem (si podem) alguna coseta. Ara ja és molt tard

Anònim ha dit...

jejejejeje....mèuuuuuuuuuuuu!!!!

Vosotros no soy nadie ni nada, para cuestionar si iré o no a votar las próximas elecciones.

AH! se me olvidaba, a vosotros que os importa!...., iré si me da la puta gana.....

y por cierto, interesantes intervenciones, de lo que se va enterando uno.

jejejejeeje.... mèuuuuuuuuuuuu!!!!!

EL TEMPLO DEL GATO
...por la noche todos los gatos son pardos...

PSPV-PSOE la Pobla Llarga ha dit...

Templo del Gato: la pregunta era clara, aniràs a votar? La resposta pot ser no o si i suposem que argumentaries de perquè si o perquè no i això seria molt interessant per a tots.
Si sols vols dir tonteries, allà tu.

PSPV-PSOE la Pobla Llarga ha dit...

Estimat Anònim 2:

Ha sigut per a tots nosaltres un plaer veure el seu comentari tan extens. Tornem a afirmar que la majoria dels nostres seguidors son del PP i està clar que ens segueixen per saber que passa al nostre poble.

Comença dirigint-se a una persona i com pot veure aquest Blog és el del PSOE de la Pobla Llarga. Som varis el que actualitzem les noticies i per desgràcia no varem estudiar la nostra llengua, la dels nostres avis, pel franquisme i demanem disculpes si tenim alguna falta d’ortografia, però és tanta l’alegria que tenim de poder utilitzar-la que encara que de vegades ens superen les regles no deixarem de gastar-la.

Estem en un estat de dret. Som part de l’estat de dret i això ens obliga a denunciar a les autoritats si sabem que s’està produint-se un delicte. No deguem mall mirar cap a un altre lloc. Però mai es deu acusar a ningú sense tenir clar que el que està fent és delicte. Acusar a uns o a altres sense probes es propi de l’època passada. Tot el que ací em dit des del principi d’aquest Blog està contrastat i tenim per suposat les probes que ho demostren. Com sap, aquest govern actual del PP no ens facilita el que li demanem però tenim altres fons, com per exemple el Govern Valencià quan ens va facilitar el document que atestava la pèrdua dels 900.000 euros del Monterrey.

L’estratègia del PP d’amargar tot el que fan als regidors de l’oposició i a tot el poble, ha dut a convocar plens els dies i a hores per aconseguir cap testimoni. Així i tot els nostres regidors han deixat més d’una vegada els seus treballs però no sempre a pogut ser. La pregunta és: on treballen els regidors del PP de la Pobla que no tenen problemes? Tenen treballs relacionats, vinculats al PP? Han aconseguit els seus llocs de treball gràcies al PP? Si pot ens diu on treballa per exemple el portaveu i regidor Sr. Recuenco o la Sra. Lourdes Colomer o el Sr. Tudela per exemple.

A diferència del PP de la Pobla Llarga on una única persona és la que diu el que es fa, el nostre partit està completament democratitzat i l’elecció del candidat o candidata (nosaltres hem presentat ja a una dona, a veure el PP) es realitza dins l’executiva i per votació. De segur que el pròxim candidat o candidata serà el millor o serà la millor que el PSOE de la Pobla Llarga considere per a governar el nostre poble i traure’l del desastre econòmic, social, etc. en que el PP el deixarà.

Estem totalment en desacord en la seua afirmació de que els funcionaris del nostre Ajuntament son “ineficientes e incapaces”. En l’actualitat, el Sr. Jutge de Pau, regidor en l’anterior legislatura i 7 en les llistes del PP per aquesta legislatura, Fernando Perez Climent, està treballant per a l’Ajuntament com a informàtic (inforibera). També la Srta. Fatima Castello Barea, número 9 en les llistes del PP i regidora en l’anterior legislatura treballa com a periodista. Quines son les persones que treballen en l’Ajuntament i estan vinculades al PSOE? Fernando i Fatima no son funcionaris, no han realitzat cap examen, cap prova eliminatòria i tenen un sou mensual que ja el voldrien molts de nosaltres. Acusa de que gent que treballa actualment en l’Ajuntament estan finançant el nostre partit. És rotundament FALS però deixa prou més clar el perquè de la contractació de Fernando i Fatima.

Coneguem veïns que estan intentant veure documentació i que el PP, i que el Sr. Soler, no està deixant. Gracies per les dades, ho comunicarem a tots el veïns que ens pregunten si poden veure documents de l’Ajuntament. Com senyala, els grans avanços sempre han segut gràcies a lleis del PSOE. A la Pobla Llarga portem 15 anys sense tenir un Ajuntament Socialista i es nota en el retràs i la pèrdua tan gran que hem tingut al tancar la Residència.

PSPV-PSOE la Pobla Llarga ha dit...

Que ha vostè no li cobre el Sr. Soler per les còpies no von dir que no tinga un cost a tots nosaltres, a la Pobla Llarga. Hi ha que pagar els folis, les fotocopiadores i el seu manteniment. El Sr. Primitivo i la Srta. Lourdes son regidors, treballen per a tot el poble i tenen els mateixos deures i drets que tots els altres regidors. Estan aprofitant-se els regidors del PP?.
Els regidors nostres NO tenen cap copia del que demanem. El Sr. Soler ha prohibit realitzar copies del que sol•liciten. Sols ho poden veure i damunt davant d’una funcionaria o funcionari per a que els vigilen.

El Sr. Soler va tenir el Cap de la Policia que ell va voler ja que va ser ell qui el va designar com a tal. Que va ocórrer per a que d’heroi es convertira en traïdor? Podries respondre Anònim 2? Ara tenim un nou Cap i sols volem que el deixen treballar pel bé de la Pobla Llarga.

Com s’ha gestionat l’obra dels nous nínxols del Cementeri amb diners del Pla de Zapatero ha sigut una mostra de com està treballant el PP en la Pobla Llarga. La primera empresa adjudicada va tenir que renunciar, era impossible fer el que el PP va proposar i el Sr. Primitivo ja ho va dir. Un diumenge, el nostre regidor, el Sr. Ximo, va realitzar una visita al Cementeri per veure’l i es troba amb obres. Dilluns de mati se li comunica al Secretari i diu que no sap res, però les obres continuen. De vesprada en Comissió es torna a dir, inclòs es sol•licita que l’Alcalde envie a la Policia Local per a saber de primera mà que ocorre. Tots aquests fets han posat en perill aquesta subvenció però el Sr. Primitivo ha treballat per a mantenir-la.
Quants poblatans podrien estar treballant al cementeri amb aquestos diners? Molts, i el PP adjudica no una sinó dos vegades a empreses de fora.

No se si queda alguna cosa per a respondre però no es preocupe, simplement ho deu demanar que ací estem per al que faja falta.

Carcaixentí ha dit...

Sols dir que sobre el nou cap de la policia local val més no parlar, si no investigueu a Carcaixent que va eixir per pates i de baix de la taula de Soler no ix com feia haçí a Carcaixent, quan va desaparèixer els policies de CArcaixent brindaren en cava. A més pregunteu en la pobla si és prepotent o com està de la xaveta. Li han clavat mal gol sr. Soler!!!!!!!

Anònim ha dit...

Mare....

PSPV-PSOE la Pobla Llarga ha dit...

Estimat Carcaixentí:

Preguem no utilitzen aquest Blog per atacar o desprestigiar a cap funcionari del nostre Ajuntament. En aquest Blog parlem de política municipal i de vegades provincial o nacional però no es el lloc per a desqualificar personalment a cap treballador.

Anònim ha dit...

Estic un poc confós. Vols dir qué el meu comentari de l'Oficial de la "munipa" ja no te convé? Te recorde que Anónimo fa referència a ell i no has dit rés en contra, però quan jo parle de ell......... Pensava que hi havia imparcialitat però ja mire qué no, no serà amic de vosaltres?............

Anònim ha dit...

qui calla otorga sou tots iguals!!!!!!!! Me heu decepcionat barbaritats!!!!!!!

PSPV-PSOE la Pobla Llarga ha dit...

Estimat Anònim III:

Lamentem no contestar tan ràpidament com esperaves.
Per suposat que ens interessen tots el comentaris però simplement demanem respecte a les persones.