dilluns, 12 d’abril del 2010

A València s’ha instaurat la pitjor trama de corrupció i més generalitzada que s'ha conegut en la història de la democràcia espanyola.

És evident que el Partit Popular, el Govern de la Generalitat i el senyor Camps havien instal•lat i han instal•lat a la Comunitat Valenciana una manera de funcionar, un model de fer política i un model d'organitzar les institucions basat en la confusió entre el públic i el privat, irregularitats i en alguns casos obertament la corrupció, investigada en alguns
tribunals espanyols, inclòs el Tribunal Superior de Justícia de Madrid.

Fabra a Castelló, 8 consellers del Govern de la Generalitat, tota la cúpula del PP de la Comunitat Valenciana, la Ràdio Televisió Pública propietat de tots els valencians i les valencianes, la presidenta de les Corts Valencianes, un sens fi de nombre de líders locals del PP i uns altres quants diputats autonòmics. En definitiva, aquesta és Gürtel, aquesta és la forma de fer política del PPCV.

Camps ha de seguir el camí marcat per Luis Bárcenas i deixar tots els seus càrrecs fins que s'aclarisquen les seues responsabilitats en la principal trama de corrupció del país i el presumpte finançament il•legal del PPCV. Camps calla i no diu res. No té agenda pública. No respon a la premsa. Està totalment absent del panorama polític valencià, en
una mostra més del bloqueig al que està sotmetent a les nostres institucions per la seua implicació en Gürtel. La gravetat d'informacions objectives i informes pericials conegudes obligarien en qualsevol estat democràtic que el seu president compareguera i aclarira fins a la més mínim dubte i, si no pot fer-lo, seria apartat del càrrec.

“El BIGOTES” va gastar 8.832€ en regals a varis càrrecs del PP i del Consell. Com replega el sumari, aquests regals anaven dirigits a “distintes personalitats dels organismes públics que suministren una gran càrrega de treball a Orange Market.”

Francisco Camps: President
Ricardo Costa: Secretari Gral. PPCV
Milagrosa Martinez: Consellera Turismo
Rita Barberá: Alcaldessa València
Carlos Fabra: President Diputació Castelló
Font de Mora: Conseller Cultura
Juan Cotino: Conseller Agricultura
Ana Michavila: Cap gabinet Fco. Camps
Beatriz Sánchez: Cap gabinet Victor Campos
Adela Pedrosa: Secretaria General PPCV
Pedro García: Director RTVV
Lourdes Soriano: esposa Pedro García
Nuria Romeral: Cap premsa Fo. Camps
Jorge Bellver: Concejal València
Isabel Bas: esposa de Camps

També varen rebre regals: Vicente Rambla, Rafael Blasco, Angélica Such, Manuel Cervera, Belén Juste i Víctor Campos, el concejal de València Miguel Domínguez, David Serra (Secretari Autonòmic d’Esports) i Juan Manuel Vidal, Cap premsa vicepresident.

3 comentaris:

xic ha dit...

psss! "A Valencia" no porta h.

poblatàambcriteripropi ha dit...

aço de la Gurtel, si ho arribeu a fer vosaltres... mareeee!.
Per molt menys el psoe va perdre les eleccions generals, les autonòmiques i les municipals...
aci, paren la mà tots.
quina vergonya !!
i els altres, els companys de partit, defenent als corruptes i carregant-se l'estat de dret i la democracia, que tant d'esforç ens ha costat a tots els espanyols.
Ja vorem on arribem !

PSPV-PSOE la Pobla Llarga ha dit...

Moltes gracies xic