dimecres, 13 de gener del 2010

Les males pràctiques del PP local, al front del nostre Ajuntament, estan posant en perill l’arribada de les subvencions del Pla Zapatero.

El Grup Municipal Socialista està treballant per a que la Pobla Llarga reva la Subvenció del conegut Pla Zapatero que per culpa de l’actual equip de Govern del PP està en perill.
Les obres d’ampliació del cementiri, subvencionades amb aquestos diners, s’han iniciat abans de l’adjudicació i no es van detenir ni mentre transcorria el termini de l’adjudicació provisional i definitiva (no es pot obrar entre estes dos adjudicacions).

Com s’ha convidat a 3 empreses (com obliga la llei per a fer obres públiques) per a fer aquestes obres és de rissa. Les dades de presentació, de renuncia, etc. son difícils de quadrar.
L’objectiu del Grup Municipal Socialista ha sigut, és i serà sempre el mateix, TREBALLAR PER LA POBLA, així que treballarem per a que el poble pugi tenir sense cost la nova zona del cementiri, els vestuaris nous al poliesportiu, la remodelació dels antics vestuaris del poliesportiu i les voreres, tots ells subvencionats amb els diners del Govern d’Espanya.

1 comentari:

Lidia ha dit...

Así vos deixe lo únic que l'importa a l'acutal equip de Govern del PP del nostre poble......FOTOS i com no, un BIM (a tot color)que paguem tots els contribuients.
http://www.newslacostera.com/los-reyes-llegan-a-la-pobla-llarga-cargados-de-regalos/
I en referència a la noticia que vos enllace, gracies que els xiquets de La Pobla Llarga tenen il.lusió.... ¡¡ una vergonya de cavalcada !!, en 30 minuts feren la festa.

Gracies per recordar a totes les persones que han col.laborat en el PSOE de La Pobla Llarga.
Continueu axí.