dissabte, 11 de juliol del 2009

L’AJUNTAMENT DEL PP, CONDEMNAT

EU va publicar en el seu ARA I ACÍ que l’Ajuntament havia segut condemnat per discriminació. Tot el poble haurà de pagar una indemnització per discriminar a una persona i haver realitzat una contractació de manera irregular.
Ahir divendres a la premsa es publicava una nova sentència en contra de l’Ajuntament. La Policia Local (en concret 3 policies) varen presentar un recurs en contra de la decisió de Soler de llevar-los el complement de productivitat a partir del mes de juliol de 2008.
Soler va argumentar per a llevar-los aquest complement que no es posaven prou denúncies i el que diu la Llei és que “el complement de productivitat està destinat a retribuir el especial rendiment, l’activitat extraordinària i el interès o iniciativa amb que el funcionari realitza el seu treball” per tant és incompatible aquest motiu esgrimit per Soler amb la Llei.
L’altre motiu que Soler va argumentar per a realitzar aquesta cacicada va ser que els policies no patrullaven per la nit. En aquest punt la sentència deixa molt clar que la falta de policies fa impossible realitzar aquest servei nocturn en condicions i que és el propi Ajuntament l’únic capaç de donar una solució contractant a més oficials.
Els deixem ací les conclusions de la pròpia sentència.
La conducta de l’Alcalde i el seu Equip de Govern va a dur a aquest Ajuntament a ser el més condemnat de la història de la Pobla Llarga. Podem avançar-los com a mínim 2 sentències més que condemnen a l’Ajuntament del PP i que en unes setmanes podrem donar-los complida informació. Desgraciadament per a tots nosaltres, per a tot el poble, deguem assumir les despeses que generen aquestes demandes en advocats i en el pagament de les condemnes, i tot per com està gestionant el nostre poble el Sr. Soler.