dimecres, 3 de juny del 2009

Error d’impremta en un dels articles de l’últim AVANT

Desgraciadament s’ha produït un error en la xifra que l’Ajuntament demanava a les associacions per quedar-se les barres de Sant Calixt. NO SON 200 SINÓ 2.000 EUROS.

Ací tenen l’article de nou.

EL REGIDOR DE FESTES ASSEVERA QUE SOLS HAN GUANYAT UNS 500 EUROS DE LES BARRES DE SANT CALIXT 2008
Les associacions del poble han arribat a pagar a l’Ajuntament en darrers anys per les barres, més de 2000 euros
Alguns de vostès pertanyen a associacions del nostre poble que han gestionat les barres de Sant Calixt en anys anteriors al 2008. Recorden els diners que han guanyat? Associacions han pogut realitzar viatges molt costosos, han pogut remodelar-se el casal, etc. etc. i això no es pot fer amb guanys xicotets.
Els Regidors del PSPV-PSOE han sol•licitat formalment i varies vegades que ens deixen veure les factures de compra de beguda, de gel, etc. i sobre tot els tiquets de venta, però res de res.
Sense gestionar les barres l’Alcalde ni el Regidor, l’Ajuntament ingressava una bona quantitat i les associacions guanyaven prou per a pagar a l’Ajuntament i per a ells.
Exigim que faciliten tota la documentació per a examinar-la i que es replantetge per a les festes de 2009 aquesta nova fórmula que s’ha demostrat que no beneficia ni a l’Ajuntament ni a les associacions.