dimecres, 10 de juny del 2009

Eleccions Parlament Europeu 09

Volem, abans de fer cap valoració, donar les gràcies a tots els que han votat ja que creguem que és fonamental.
El PSOE en la Pobla Llarga ha optés 939 vots, el 39,72%. El percentatge de vots a l’Estat Espanyol ha sigut del 38,51%, al País València del 37,42% i el de la Província de València el 37,01%.
Hem estat per dalt però hem perdut vots respecte de les eleccions nacionals del 2008. I es que la campanya electoral del PP ha estat centrada en Zapatero i nosaltres no hem sabut transmetre que al Parlament Europeu eren ja majoria el PP i que la seua actuació davant la conjuntura actual és deplorable.
Comentàvem que participar es molt important i els votants del PP ho tenen molt clar. L’abstenció en aquestes eleccions ha sigut del 54,00%. En les eleccions del 2008 nacionals (guanyadors PSOE) l’abstenció va ser del 26,15%.
Està prou clar que l’abstenció sols beneficia al PP i tenim que lluitar per tornar a fer veure als nostres votants que és molt important VOTAR.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

us felicite pels resultats!
pero es una llastima q estes eleccions no hagen sigut un castic per al pp de pobla llarga perque a guanyat en totes les urnes!
aixo significa q la majoria popular vol rafael, sino us poseu a treeballar ja en 2011 q ja falta poc q seran les importants autonomiques i sobretot locals, us tornareu a topar de nasos amb l aporta!
a este diumenge he vist uns xavals del bloc en el poble si presentaren candidatura en el poble la agrupacio del bloc, com la veurieu com uns possibles socis? creieu q el psoe pedra vots per anarsen al bloc? poden ser una alternativa de govern?
he sentit per ai al poble a prou gent dir q com estan farts dels de sempre pp psoe en el poble podrien votar a este nou colectiu. q penseu?

PSPV-PSOE la Pobla Llarga ha dit...

Gracies pel comentari.

Des del PSOE estem contents de veure a la gent del poble implicats en associacions i molt contents de veure'ls en política. Hi ha que veure l’evolució del BLOC a la Pobla per poder valorar si poden ser alternativa o si poden cridar l’atenció de votats del PSOE.

Les eleccions eren europees i no municipals, no crec que deguem valorar la victòria del PP en la Pobla com un recolzament a l’alcalde actual. Sabem de votats populars que tenien clar votar al seu partit però que estaven molt disgustats amb l’Alcalde després del tancament de la Residència, després d’anunciar la zona de vianants amb la repercussió al comerç local, després de veure que ha llevat la beca de llibres de text, després de veure un Monterrey parat, etc. etc. i que en municipals, depenent dels candidats del PSOE o d’EU s’ho pensaran i molt.

Tens molta raó en comentar que ho treballem o continuarà governant el PP en aquest poble.