diumenge, 5 d’abril del 2009

L’Equip de Govern del PP no ens faciliten còpia de la resposta del Regidor RECUENCO

La resposta de Recuenco sobre la barra del Monterrey no ha segut facilitada al nostre Grup Municipal però si que consta en l’acta del Ple, així que si podem facilitar-vos les dades exactes.

A la pregunta de qui ha gestionat la barra de Sant Calixt 2008, Recuenco diu que “la gestió de la barra la va fer un col•lectiu de professionals” (li preguntarem quin)

A la pregunta de qui ha explotat la barra, diu que l’Ajuntament i que així ho varen decidir l’equip de govern per les queixes de les entitats que s’havien quedat alguna barra i els beneficis eren mínims o nuls. Quina és la opinió de vostès? Ens agradaria que lectors d’aquest Bolg que pertanyen a alguna associació i saben si guanyaren o perderen diners ho digueren ací, deixant comentari.
Nosaltres sols podem dir que sempre s’havia presentat alguna associació des de que el PP havia tret la subhasta de la barra. De que han pagat prou diners per ella, 2000 euros o més (deuríem de revisar documentació per recordar-ho exacte) i que els ha deixat prou beneficis (segons conversacions en membres d’alguna entitat)

Les despeses han segut 9.111 euros i els ingressos en brut 9.616. Els beneficis nets 505 euros. No entenem que es done una xifra d’ingressos bruts (se suposa que sense descomptar despeses, per això diuen que són bruts) i que els beneficis es calculen restant uns ingresso bruts de les despeses. Demanarem tota la informació, factures de la beguda, etc. per fer nosaltres els comptes.

Com va dir el portaveu d’EU el divendres 3 d’abril al LEVANTE “no basta con ser honrados, además hay que parecerlo, pero nos parece que con todo lo que estamos viendo, por aquí ya han empezado a no parecerlo”

1 comentari:

MARIANO ha dit...

ES IMPRESENTABLE QUE QUIERAN ENGAÑAR ASI. BUSCAT LAS FACTURAS ALGUIEN SE HA HECHO CON LA PASTA