diumenge, 19 d’abril del 2009

El PP de la Pobla Llarga adjudica 756.524,79 euros del pla ZP a empreses de fora del poble

Sols ha adjudicat una obra a una empresa local per valor de 25.763,57 euros.

Quasi totes les empreses constructores de la Pobla Llarga s’han interessat per poder fer les obres que van a realitzar-se en la Pobla gràcies al diners del president Zapatero, però la mala gestió del PP ha fet que sols una empresa local haja optés el 3,29% d’estos diners.

L’Agrupació Local del PSPV-PSOE de la Pobla Llarga recrimina al PP que haja deixat perdre l’oportunitat de crear centenars de llocs de treballs per als poblatants en aquest moment tan delicat.

El Grup Municipal Socialista ha estat treballant per a que aquestos diners compliren dos funcions: UNA fer infrastructures per al poble i DOS que foren realitzades (les obres) per empreses locals.

Com ho ha intentat el PSPV-PSOE local?
- Demanant que el projecte de les voreres no fora superior a 200.000 euros i així no feia falta la classificació (requeriment que quasi cap empresa poblatana té)
- Denunciant públicament que el valor dels treballs estan molt per baix del que el mercat marca (a la Pobla Llarga s’han construït nínxols al cementir fa molts anys a unes 70.000 pessetes i ara el PP vol que es realitzen a 15.000 pessetes (90 euros))