dimecres, 8 d’abril del 2009

El PSPV-PSOE denuncia la nul•la activitat constructiva al futur auditori municipal

A través del grup parlamentari socialista a Les Corts, el PSPV-PSOE de La Pobla Llarga ha sol·licitat informació a la Conselleria de Cultura per conéixer el grau de compliment del conveni subscrit amb l’Ajuntament de La Pobla Llarga per a la construcció de l’auditori municipal. Han passat dos anys des de la signatura de l’acord i no s’observa cap activitat al recinte de l’antic Cine Monterrey.

A principis de 2007 l’Ajuntament i l’aleshores Conseller de Cultura, Alejandro Font de Mora, signaren un conveni per finançar estes obres amb una subvenció de 900.000 euros, distribuïda en dos anualitats (250.000 euros en 2007 i 650.000 en 2008), però, com ha pogut observar el PSPV de La Pobla Llarga, a hores d’ara no ha arribat cap subvenció.

Segons denuncia el portaveu del grup municipal, Primitivo Climent, “de la visita del conseller a La Pobla, dos mesos abans de les eleccions municipals, sols ha quedat clar un fet: que el projecte de l’antic cine Monterrey sols era propaganda electoral”.

Mentrestant, l’única informació que oferix l’Ajuntament és a través de la pàgina web municipal, on encara s’afirma que “en 2008 los vecinos de esta población disfrutarán de uno de los auditorios más importantes de la comarca y el de mayor capacidad, con un total de 779 butacas”.

La realitat és que el “referente cultural más importante de la comarca” està a hores d’ara en la mateixa situació que quan el PP va entrar a l’Ajuntament de La Pobla, tot malgrat que la rehabilitació del Monterrey és per a l’alcalde, Rafael Soler, “el proyecto más emblemático y quizás el más querido de esta legislatura”, com s’afirmava en agost del 2008 al Butlletí d’Informació Municipal.
“Mentre esperem alguna explicació, els socialistes tornem a lamentar la paralització de qualsevol projecte d’este Ajuntament, una situació que també està patint la Casa de la Música, com hem denunciat en repetides ocasions”, denuncia Climent.

1 comentari:

MARIANO ha dit...

QUE ERA LO QUE DECIA EL ALCALDE, DONDE ESTA EL SUPER MONTERREY,TIRAD DE HEMEROTECA POR FAVOR . SACADLE LOS COLORES