dimecres, 17 de maig del 2017

Declara Soler, imputat per presumpte frau al Monterrey.



foto del LEVANTE, publicada hui

Ahir, 16 de maig de 2017, l’actual regidor de l’Ajuntament de la Pobla Llarga i Diputat Provincial, Rafael Soler, va declarar com a imputat per pagar tot l’equipament del Monterrey i allí no haver res.
Hui al LEVANTE apareixen algunes declaracions que cal rellegir varies vegades ja que sorprenen i molt.
Diu el Sr. Soler, que les butaques del Monterrey, que el total de les butaques, si van arribar al Monterrey i algú va dir que se les emportaren. Exactament diu: el problema radica en saber «quién le dijo a este señor -que poco después fallecería- que tras servir las butacas se las llevara y las tuviera en depósito». 
Cal tirar enrere en aquest blog, exactament al 4 de maig de 2012, i podran llegir un article sobre la segona vegada que arribaven butaques del Monterrey i la peculiar forma en que es descarregaven. 2 vegades es van portar butaques al Monterrey i es van deixar al primer pis, des del carrer, ja que no hi havia forma d’accedir a la part de dalt. L’únic accés a la part de dalt, des de dins, estava tallat ja que l’escala que s’ha finalitzat ara, no tenia la primera part, no es podia pujar.

foto de maig de 2012, en el moment que descarregaren algunes butaques

Segur, seguríssim, que si algú haguera tret una sola butaca del Monterrey, tot el poble ho havera vist. 
Poc a poc, anirem desgranant aquest article, on sols es poden advertir, que mentides.