divendres, 19 de maig del 2017

Contradicció, clara

Seguint amb les declaracions de l’exalcalde al LEVANTE, després de declarar com a imputat el passat dimarts 16 de maig, podem veure una contradicció, clara.

Com dèiem ahir, per al Sr. Soler, el problema radica en saber «quién le dijo a este señor [...] que tras servir las butacas se las llevara». Però si continuem llegint l’article, diu que «Yo no sabía que faltaban butacas, y de repente el secretario me dice que las butacas no están”.

Les butaques, les van servir i se les van emportar, o en faltaven; ens aclarim?.

Les dades son: agost de 2009 es signa contracte per 647 butaques i la seua col·locació; octubre de 2009 es signa contracte per 442 butaques i la seua col·locació. La primera entrega de parts de les butaques (respatller i seient)  en gener de 2012 i la segona en maig de 2012, un total de 640 parts de butaca es van entregar 3 anys després de signar el contracte. I prou. Ja no hi ha cap entrega més, i tot el que es va entregar continua en la sala de la part de dalt del Monterrey.


Tot el que està dient Soler “es puro teatro”, i que nosaltres sàpiga’m a hores d’ara (encara que vos resulte estrany) l’exalcalde encara no ha dimitit.

Part de dalt del Monterrey on estan totes les caixes de les parts de les butaques. L'accés a esta part de dalt es feia realment impossible ja que no hi havia escala finalitzada (faltaven els 6 escalons primers) i poder descarregar o tornar a carregar material en aquest primer pis, es feia des del carrer, des de la carretera.