diumenge, 31 de maig del 2015

Esperant reunió amb el PP

Durant esta setmana, les felicitacions de tots els poblatans a tots i cadascú dels Socialistes, molt especialment a Neus, ha sigut constant i sols podem dir que MOLTES GRÀCIES.
Tota la il·lusió pel canvi que durant tots estos set dies ens han transmet tots els veïns ens està donant molta força i ganes d'agafar ja les regnes del nostre Ajuntament però fins al dissabte 13 de juny no va a produir-se el nomenament de Neus com ALCALDESSA de la Pobla Llarga.
Sols hem de lamentar l'actitud del Partit Popular, de Rafael Soler. Ens segons teníem un SI de Ciudadanos, EU, Compromís, a reunir-nos, a parlar sobre els resultats electorals, sobre futur, menys del PP, que encara estem esperant resposta. Rafael Soler, encara no ha felicitat personalment a Neus. Si personalment no vol, institucionalment si deu. Esperem, pel bé de tot el nostre poble, que durant esta setmana, es celebre una reunió entre l'equip de govern que va ha eixir del nostre Ajuntament, amb els Socialistes, la força més votada i amb la responsabilitat de governar el nostre poble fins 2019. Hi ha molts temes que obliguen a que es produïsca aquesta reunió, per exemple, estan les festes de Sant Pere totalment organitzades? L'escola d'estiu? La Piscina Municipal?