dimarts, 12 de maig del 2015

ACTE DE PRESENTACIÓ CANDIDATURA 2015


Els Socialistes de la Pobla Llarga van presentar el passat diumenge dia 10 de maig, la llista electoral amb la que concorren a les properes eleccions municipals del 24 de maig de 2015.

En aquest acte, que va tindre lloc a l’aire lliure, un centenar de persones entre simpatitzants i veïns de la Pobla Llarga, arroparen  junt a Toni Gaspar (Alcalde de Faura i Diputat Provincial),  la candidatura presentada pels socialistes i que encapçala NEUS GARRIGUES.

Sonia Bellver, que ocupa el lloc nº3 en la llista,  va ser l’encarregada d’iniciar l’acte. En aquest, va fer una exposició als assistents de l’estat actual de la Pobla Llarga amb la gestió del Partit Popular i va fer la presentació de la candidata a l’Alcaldia.

Neus Garrigues va centrar tot el seu parlament en propostes i objectius que tenen com a eix principal les necessitats de veïns i veïnes de la Pobla Llarga i la millora del municipi en tots els seus aspectes. Va tractar propostes tal rellevants com la de la gratuïtat de llibres per a tots els alumnes de primària a partir del curs 2016-2017 i la realització de tallers formatius laborals per capacitar professionalment a treballadors aturats.
A continuació, Neus va presentar a les 14 persones que formen el seu equip, del qual va destacar la seua capacitat per  afrontar la responsabilitat que suposa  gestionar la Pobla Llarga, sent un equip que escolta a les persones per a donar solucions als seus problemes, apartant de la vida política la confrontació entre partits. 

La llista, amb una mitja de 34 anys, es una llista amb el mateix nombre d’homes que de dones (7 dones i 7 homes), posicionats en llista cremallera. Aquesta llista la formen:

1.  Neus Garrigues Calatayud
2.  Ximo Vidal Martínez
3.  Sonia Bellver Gomar
4. Vicent Furió Durán
5. Marifé Martínez Fernández
6. Andreu García Artés
7. Lidia Beltrán Navarro
8. Salvador Ávila Lancero
9. Ana Moya Negre
10.   José María Rubio Rovira
11.   Susana Diert Sancho
12.   Gabriel Gil Durán
13.   Antonia Asins Lancero
14.   Juan Sebastián Pons Calatayud

Per a finalitzar l’acte, Toni Gaspar, amb una exposició com sempre esplèndida, va parlar sobre la necessitat d’acabar amb les polítiques del Partit Popular.