dimarts, 3 de febrer del 2015

El PSPV exigeix a Soler que acabe amb el caos de l'Ora, que està enfonsant al comerç

Un dels parquímetres del sistema segueixen sense funcionar malgrat els anuncis a so de bombo i platerets de l'ajuntament

El Partit Popular és especialista en crear problemes a la Pobla Llarga. L'equip de govern liderat per Rafael Soler va posar en funcionament (o açò va anunciar a so de bombo i platerets en els mitjans de comunicació) el sistema de l'Ora per a, se suposava, regular l'aparcament en una zona conflictiva. El control de l'Ora es va establir fa ja diversos anys i es van invertir 70.000 euros però l'ajuntament no ho va activar fins a fa uns mesos, quan les eleccions locals s'aproximaven i l'alcalde es va veure amb l'obligació de mostrar a la ciutadania que es mou un poquet pel seu poble. No obstant açò, el sistema segueix sense calar en la població i un dels parquímetres (en els quals es va invertir una alta quantitat de diners i que no serveixen a dia de hui per res) està constantment sense funcionament, amb el posterior maldecap per als veïns, que ja no saben si seran multats. 

A més de la despesa econòmica en un sistema inútil, s'està provocant una conseqüència secundària de gran gravetat, ja que els veïns estan desestimant definitivament l'opció d'acudir amb els cotxes als comerços de la zona davant els problemes que ofereix el sistema, provocant considerables pèrdues a les tendes locals. 
Els veïns desconeixen, en la majoria de les ocasions, si van a poder fer les seues compres o acudir als bancs en la franja horària gratuïta (els primers 45 minuts) o hauran de molestar-se amb l'establiment d'un tiquet que realment no serveix per res. Quan es troben amb un parquímetre trencat, dubten si acudir a un altre o desestimar directament l'establiment del tiquet. “La mesura és totalment irracional en un poble com la Pobla Llarga i els veïns s'estan veient perjudicats en el seu dia a dia. Soler vol justificar la despesa de 70.000 euros però hauria de pensar més en els comerços, ofegats per les seues ocurrències sense efecte”, denuncia la candidata del PSPV-PSOE a l'alcaldia de la Pobla Llarga, Neus Garrigues.