dimarts, 3 de juny del 2014

Primera modificació de crédit del PP per al sou del regidor Pep Larrosa


Ahir, al ple extraordinari, es va realitzar la primera modificació del pressupost d'aquest 2014. La motivació per a realitzar aquesta modificació ha sigut el sou al regidor Pep Larrosa, ja que una vegada aprovat el que va ha cobrar (per a tot el que queda de 2014 son 12.994 euros, entre sou i seguretat social segons el PP) es tenia que veure d'on eixirien els diners per a pagar-li.

Els euros ixen de deixar de gastar en:

1 - retribucions conserge col·legi 8.274 eur
2 - enllumenament públic 2.000 eur
3 - combustible 1.000
4 -estudis i treballs tècnics 1.720 eur


Per a nosaltres, el fet de traure la major part del crèdit necessari del sou destinat al conserge del col·legi públic Sanchis Guarner, demostra una vegada més, que la ideologia està darrere de cada decisió política presa pel PP de la Pobla Llarga. Sabem que hui hi ha una altra persona destinada a este lloc però que per desgràcia es troba de baixa i tenint els diners pressuposats per a esta finalitat, perquè no s'ha contractat a una persona per a fer aquest treball? S'ha preferit destinar aquestos diners a un polític i no ha un conserge.
Mentre servei tan necessari com aquest està per donar, els socialistes de la Pobla estarem en contra de qualsevol sou a qualsevol polític. 

També denunciar públicament que el regidor esmentat, va votar a favor d'aquesta modificació de crèdit, necessari per a cobrar ell mateix el sou. Reprovem totalment aquest fet, que un regidor implicat en un tema com aquest, no dubte en votar SI. Quedar totalment al marge del debat i de la posterior votació haguera sigut el més correcte al nostre entendre.