dissabte, 14 de juny del 2014

El PP es descompon a la Pobla Llarga

El passat dijous es va realitzar Ple Extraordinari amb un únic punt en l’ordre del dia:

Adhesió a les noves condicions financeres de les operacions d'endeutament formalitzades en la primera fase del mecanisme de finançament per al pagament a proveïdors

La cara de Rafael Soler al entrar al saló de plens (10 minuts tard) i veure a tots els regidors de l’oposició, va ser per a emmarcar-la. Tres regidors i ell del PP front als quatre del PSPV i l’únic d’EU. Després de llegir l’acta anterior es va passar al punt de l’ordre del dia, i “sorpresa”: Soler tenia que estudiar millor la documentació (analitzada dies abans en la comissió i aprovada pel PP).  Es va retirar el punt i s’alça la sessió.

Ja és la segona vegada que el PP no pot tirar endavant les seues pròpies propostes per quedar-se en minoria, per no presentar-se els regidors del PP. La descomposició del PP de la Pobla Llarga és evident però exigim que no afecte a l’Ajuntament, cosa que si està ocorrent.

Ara hi ha una nova convocatòria de comissió per a este dilluns 16. Sr. Soler, si no pot mantenir la governabilitat per la seua pròpia descomposició política, dimitisca.  

Sobre com es va presentar la documentació als regidors de l’oposició serviria per a escriure la primera part del manual de la manipulació, però segur que els avorrim a tots vostès i per desgràcia els nostres regidors ja comencen fins i tot a veureu normal.

A veure si per fi es tracta aquest punt, molt important per a la Pobla, durant esta setmana i podem explicar el contingut