divendres, 31 de gener del 2014

L’equip de govern del PP de La Pobla Llarga, aprova pagar una factura des de l’Ajuntament, al President del PP de Carcaixent

En la passada comissió ordinària d’hisenda, el PSPV-PSOE va preguntar sobre algunes de les factures que presentava el PP per a ser pagades. Entre elles, una sobre advocats de 3.000 euros (més impostos) i que ha resultat ser, una factura de SALVADOR FERRER JUAN i INMACULADA ALBELDA BIXQUERT, FERRER & ALBELDA ABOGADOS.

El concepte de la factura “por asesoramiento jurídico en general en materias propias del Ayuntamiento” ens pareix inamissible. Volem saber per a quin procediment judicial, per a quin tema concret, ja que amb aquest concepte tan abstracte, cap factura deuria ser pagada amb diners públics.

A més a més, volem saber si hi ha més factures pagades i amb quin concepte a SALVADOR FERRER JUAN i INMACULADA ALBELDA BIXQUERT ja que el lloc que ocupen dins del PP (President del PP de Carcaixent i Secretari d’integració provincial del PP, Salvador; Regidora Ajuntament de Carcaixent, Inma) obliguen a la màxima transparència per part del PP de La Pobla Llarga.


La instància demanant esta informació va ser presentada el 28 de gener de 2014 (núm 228). Esperem que no tarden més temps del que senyala la llei en contestar, ja que en cas contrari, el PSPV-PSOE de La Pobla Llarga es reserva el dret de prendre les accions legals oportunes.